Pharmatex – máte zkušenost s krémem a globulemi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
12.8.13 13:48

Po vysazení? to znamená co? jakože jsi jednöu sexovala bez nebo s a otěhotněla jsi? chápu to dobře? máš za sebou dvě těhotenství a obě přes pharmatex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.8.13 13:52

Ne ne. Brala jsem dlouhodobě pharmatex a pokaždé, když jsem si ho planovane nevzala, tak jsem hned otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.8.13 11:41

No tak ono je to super, že to nezatěžuje tělo hormonama, jak ty pilulky. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
25.6.14 01:14

Hci se zeptat, s přítelem chceme jít do Pharmatexu-za Vás globule nebo krém? Já osobně jsem pro globule, ale ráda bych znama názorv Vás, které s nimi již máte zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.6.14 01:36

@bajuuu
Chci jen upozornit, že když jsem zrušila HA a ptala se na Pharmatex, celá natěšená z informací na webu, tak mě tedy gynekoložka varovala, že Pharmatex je účinný asi jako ostatní spermicidy, a mám se s ním chránit jen potud, pokud by mi nevadilo určité nezanedbatelné riziko otěhotnění… nebo to kombinovat ještě s nějakou další metodou pro zvýšení spolehlivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.6.14 07:21

Globule jsou lepsi :kytka:.co pise @magion chapu, protoze z pharmatexu gynekolog nema prachy z ppjidtovny, jak z prasku, telisek, injekci ci naplasti(muj gynekolog je nas znamej).Pokud budete dodrzovat navod, je vse ok.Kdyz nechcem cekat, nez se globule rozpusti, pouzivane kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
25.6.14 07:58

Já ho používala 2 roky asi a v pohodě. Byly to globule. Až jsme se rozhodli pro miminko, tak jsem ho odložila a teť jsem ve 13 tt, ale samozřejmě že nic není na 100%. Vždysky se může něco stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.6.14 08:24

@bajuuu Používala jsem ho něco přes půl roku, zkusila jsem krém i globule a za mne globule vyhrály ;) A pokračování příběhu jako u @Spokojení, potom jsme se rozhodli založit rodinu a nyní 24 tt :) Povedlo se mi otěhotnět hned, takže to podle mne celkem dokazuje, že Pharmatex byl spolehlivej, když jsem ho používala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
25.6.14 08:42

Já si na Pharmatex nemůžu stěžovat. Používali jsme ho po vysazení HA asi rok a otěhotněla jsem až první měsíc bez něj, kdy jsme chtěli. Takže za mě funguje. Teď už mám tři plánované děti a protože se mi nechce do hormonů ani do tělíska, budem na něj spoléhat dál. Za mě spíš krém - vyhovuje mi ten zároveň lubrikační efekt.

• Citovat
  • Upravit
1301
25.6.14 08:50

Teť sem si přečetla celý téma a tak jak je tu psáno že holky otěhotněly, nemyslím si že by to bylo pharmatexem, ale chce si to pořádně přečíst leták a opravdu to dodržovat. Ani žádný pálení nebylo jak se tu psalo. Takže já jsem pro pharmatex i dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
25.6.14 11:26

Díky za vaše odpovědi a názory ;) šla jsem dnes kolem lékárny a objednala jsem si globule, zkusíme, uvidíme ;))
Jelikož nemůžu brát HA, do tělíska se mi nechtělo a prezervativ nevyhovuje ani mě ani příteli, rozhodli jsme se pro toto, tak uvidíme :))
A ještě k té funkčnosti globulí, doba trvání své funkce je 4 hodiny? Má někdo zkušenost se sexem i po více jak 4 hodinách bez zavádění další globulky?
Dík ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
25.6.14 17:05
@Spokojení píše:
Teť sem si přečetla celý téma a tak jak je tu psáno že holky otěhotněly, nemyslím si že by to bylo pharmatexem, ale chce si to pořádně přečíst leták a opravdu to dodržovat. Ani žádný pálení nebylo jak se tu psalo. Takže já jsem pro pharmatex i dál.

Já jsem ho používala 2 roky a byl spolehlivý, návod jsem měla prostudovaný do nejmenších detailů a i tak mám ted 9-ti měsíčního syna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
3.10.14 00:27

Zdravím. Prodávám Pharmatex (viz inzerát).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí