Pharmatex – máte zkušenost s krémem a globulemi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
10.8.13 21:58

Ne, pouze vodou, nepoužívám klasické mýdlo - pouze intimní gely, které jsou bez obsahu mýdla a ty taky nepoužívám ihned po sexu… případné těhotenství by mi nevadilo, spíš se jen informuji, zda měl někdo taky takové příznaky a používal pharmatex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.8.13 22:05

@klarkaLA myslím, že případné těhotenské příznaky by se už neodvíjeli od druhu použité antikoncepce :mrgreen: A pharmatex určitě nezpůsobí nějakou nafouklost, je to jen místní antikoncepce, nafouklost by mohla být tak maximálně při braní HA, kdyby přestala sedět.
Já takto bádala cca před 1,5r, týden po ovu a děsné zimnice, furt jsem jektala zubama, někdy jsem si musela doma zalézt pod peřinu ve dvou mikinách, než jsem se zahřála - no a bylo to těhotenství 8) U nás to bylo přes femcap :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
10.8.13 22:11

@klarkaLA kamoska pouzivala pharmetex asi 6 let a ted ma osmimesicniho chlapecka. Ale pouziva ho i nadale. Udelej si test a budes mit jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.8.13 22:12

Haaa, no supeer :) Tak budu muset ještě chvíli vydržet a uvidím, jak se to bude vyvíjet :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.8.13 22:13

Na test je ještě brzy, zajdu zítra koupit a uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.8.13 22:34
@klarkaLA píše:
Haaa, no supeer :) Tak budu muset ještě chvíli vydržet a uvidím, jak se to bude vyvíjet :-)))

já testovala tenkrát cca 9-10dnů po ovu, ráno, počurala jsem mamatest, pak jsem si udělala kafe, vzala cigáro, že jdu na balkon a už jsem tam nedošla, protože jsem šla mrknout na test :lol: A užto bylo fakt pěkně vidět. Takže bych řekla, že citlivým testem z ranní moči užkldině tak za 3 dny můžeš testnout a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.8.13 22:55

Zítra vyzkouším :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.8.13 23:06

Holky a jak zvládáte to pálení? Můj pokaždé nadává že už příště nee a pak když joo tak hučí že ho to pálí, že z toho nic nemá.. Já HA nemůžu, mýmu je kondom těsný… A nedovedu si představit že do toho všeho mu rvu bimbasa do jogurtu :lol: :lol: To už bych měla po ptákách úplně :,( :lol:

• Citovat
  • Upravit
13903
11.8.13 07:59
@klarkaLA píše:
Ahoj holky, taktéž používáme Pharmatex, mám týden po ovulaci a cítím divné pnutí v břiše a jsem děsně nafouklá. Čtu tady, jak jste některé přes Pharmatex otěhotněli, tak přemýšlím, zda taky nemůžu být v tom. :nevim: Styk jsme měli v sobotu i v neděli, přesně při ovulaci, Pharmatex zavádím cca 2 minuty před stykem a používám ho rok a půl…

a máš krém nebo globule? Globule by se měla zavést dřív aby se stihla rozpustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.8.13 10:37

Mám globule, zavádím cca 2 minuty před stykem… pro sissi79: používáme to cca rok a půl a žádné pálení se u nás neobjevilo…možná ze začátku pouze u mě po sexu, než jsme si zvykli, ale teď maximální spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.8.13 09:00
@klarkaLA píše:
Mám globule, zavádím cca 2 minuty před stykem… pro sissi79: používáme to cca rok a půl a žádné pálení se u nás neobjevilo…možná ze začátku pouze u mě po sexu, než jsme si zvykli, ale teď maximální spokojenost…

ale globule by se měla nechat minimálně 5 minut rozpustit, ne? :think: Ty 2 minuty asi budou málo, to bych se pak otěhotnění moc nedivila, prostě málo látky, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.8.13 10:12
@mooch píše:
ale globule by se měla nechat minimálně 5 minut rozpustit, ne? :think: Ty 2 minuty asi budou málo, to bych se pak otěhotnění moc nedivila, prostě málo látky, no.

Jojo, mělo by se to rozpouštět 5min. Se mi zdá, že si to každej užívá by woko dle svýho, a pak se divme, kolik je těhulí. :mrgreen:
Ale dobře tedy, nepředpokládám, že sex trvá pouhé tři minuty, takže se globule dorozpustí i při něm, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.8.13 10:14
@Clarkia píše:
Ale dobře tedy, nepředpokládám, že sex trvá pouhé tři minuty, takže se globule dorozpustí i při něm, ne? ;)

Otázka je, jestli s tím nepočítá i příbalovej leták. A nějaký rychlý první mršce to je úplně fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.8.13 10:19

No to si říkám taky :-D ale jak jsem již zmínila, případné těhu by mi nevadilo…svatba je v plánu příští rok, tak by to mohlo jen ještě chvíli vydržet…Jednou jsem si dala Pharmatex až po sexu a taky se nic nestalo :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.8.13 10:22

@klarkaLA
jo jo, já jsem ho taky dlouho brala s tím, že případné těhotenství by mi nevadilo. A otěhotněla jsem teda 2× ihned po vysazení. Takže za mě 100% účinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí