Pharmatex – máte zkušenost s krémem a globulemi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
25.2.07 13:58

PHARMATEX

Zdravím všechny máte někdo zkušenosti s tímto krémem nebo globulemi???Mám už 2 dítka a HA mi doktor kvůli křečovým žilám a migrénám nedoporučuje!!!Tělíska se bojím. :( Děkuji za každou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
25.2.07 15:24

Mám. Krém mi nevyhovoval měla sem pak pocit že to mám rozpatlaný všude ale výhoda může se jít na akci hned po zavedení. Globule sem měla radši ale tam se musí po zavedení 5 min čekat ale nevadilo mi to. Ale je to drahý, 10čípků/cca 250,–, takže pro páry kde se sexuje „každý den“ naprosto drahá záležitost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
25.2.07 20:16

Ja jsem ho pouzivala cca rok, nez jsme se zacli snazit o mimi a je fajn, ze je to nehormonalni. Nicmene nadlouho to neni, protoze casem cloveka zacne obtezovat fakt, ze 2 hod. pred a 2 hod. po se nemuzes koupat - oslabil by se ucinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
25.2.07 21:25

Co vím tak mytí není zakázáno ty 2h před a po ale jde tam o mýdlo to se nesmí používat v té době, samotná voda nevadí, stejně tak jako se nesmějí v té době dělat výplachy pochvy (v těch 2h před, po)… todle zrovna my vůbec nevadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.07 20:58

nevim, ale manzelovi nevyhovoval, prej ho to palilo kdesi… :-)))) a ja si prisla takova upatlana, jinak souhlas pro nepravidelny styk idealni, pro pravidelny dost draha zalezitost.

• Citovat
  • Upravit
8276
16.3.07 04:44

Já měla krém - co mi vadilo nejvíc - že když byl v tubě už zbytek, blbě se mi to domačkávalo, dělaly se tam bubliny, což jsem měla strach že je pak nedostatečná dávka…takže jsem vždy vyhodila, když tam byl ještě zbytek :x
A to mytí - já se mylu kolem 19 h, takže jsme nemohli sexovat dřív jak ve 21, což nám ne vždy vyhovovalo…ale muselo se počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
26.6.13 06:27

Holky akutně dotaz. Asi mám alergii po 3 globuli pálení, nemůžu se vyčůrat, nemám co, ale břicho mě bolí. Pálí mě celý spodek, odezní když si dám ráno silnější kávu, celý den ok, další ráno nástup. Co to je? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
26.6.13 07:02

Mám to stejně. Dřív nic a před měsícem mi málem uhořel spodek :zed: Trvalo to půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
26.6.13 07:05

Že by nějaká špatná šarže? :think:
mně se to nikdy nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
26.6.13 07:24

Ahoj :) myslela jsem, ze je Pharmatex spolehlivej, ale po roce užívání jsem ve 20. tt :)) Celkem překvápko teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.6.13 08:18

Použila jsem dvakrát globule, pokaždé příšerný pálení. Partner to samý :nevim: Už je to víc jak rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
26.6.13 08:26

Já po něm taky mívala pálení, ale vždycky. A to jsem se vždy po umyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.6.13 08:52

Taky netuším, používali jsme ho 5 let, a nikdy se nám to nestalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
26.6.13 10:46
@poprvé těhulka píše:
Ahoj :) myslela jsem, ze je Pharmatex spolehlivej, ale po roce užívání jsem ve 20. tt :)) Celkem překvápko teda :)

Já 22tt, asi taky nějaká nepovedená šarže :lol:
Nechtěla jsem při kojení polykat hormony :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.6.13 10:49

Jak to holky děláte? :mrgreen: My ho používali fakt těch 5 let, a spolehlivost 100%. A přitom, když jsem pak chtěla otěhotnět, povedlo se 3× během 5ti měsíců (z toho 2× samovolný potrat). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí