Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je tu někdo, kdo vlastní IPL epilátor od Philipsu? Potřebovala bych vědět, zda ho můžu použít na intimní partie, konkrétně v horní části, aby nic nevylézalo z plavekRáda bych ho použila i na záda i hýždě, kde mám taky nějaké ty chloupky, ale tyhle oblasti vůbec nejsou v aplikaci napsané..Je to možné?
Ano, muze. Neni tam asi primo napsane intimni partie, ale je tam napsana oblast bikin 🙂 Akorat chloupky musi byt tmave 🙂
Tady je ke stažení originální návod pro Lumeu. https://www.euronics.cz/…600/p436385/
Pročti si to, mělo by tam být vše popsané. Já ji používám pro komplentní oblast „bikiny“, na nohy po kolena a podpaží.
Jo a ještě bacha, v tom návodu je spousta kontraindikací, kdy se používání nedoporučuje. A nikde se o tom v recenzích anávodech nepíše, jen v tom originálním návodu k použití, který dostaneš s přístrojem. Byla jsem velmi nemile překvapená, že jsou problémem například křečové žíly…
Je tu někdo, kdo vlastní IPL epilátor od Philipsu? Potřebovala bych vědět, zda ho můžu použít na intimní partie, konkrétně v horní části, aby nic nevylézalo z plavek
Ráda bych ho použila i na záda i hýždě, kde mám taky nějaké ty chloupky, ale tyhle oblasti vůbec nejsou v aplikaci napsané..Je to možné?