Philips IPL epilátor

Anonymní
18.5.21 18:45

Philips IPL epilátor

Je tu někdo, kdo vlastní IPL epilátor od Philipsu? Potřebovala bych vědět, zda ho můžu použít na intimní partie, konkrétně v horní části, aby nic nevylézalo z plavek :D Ráda bych ho použila i na záda i hýždě, kde mám taky nějaké ty chloupky, ale tyhle oblasti vůbec nejsou v aplikaci napsané..Je to možné? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
18.5.21 18:51
@Anonymní píše:
Je tu někdo, kdo vlastní IPL epilátor od Philipsu? Potřebovala bych vědět, zda ho můžu použít na intimní partie, konkrétně v horní části, aby nic nevylézalo z plavek :D Ráda bych ho použila i na záda i hýždě, kde mám taky nějaké ty chloupky, ale tyhle oblasti vůbec nejsou v aplikaci napsané..Je to možné? :nevim:

Ano, muze. Neni tam asi primo napsane intimni partie, ale je tam napsana oblast bikin 🙂 Akorat chloupky musi byt tmave 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
18.5.21 18:52

Tady je ke stažení originální návod pro Lumeu. https://www.euronics.cz/…600/p436385/
Pročti si to, mělo by tam být vše popsané. Já ji používám pro komplentní oblast „bikiny“, na nohy po kolena a podpaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
18.5.21 18:53

Jo a ještě bacha, v tom návodu je spousta kontraindikací, kdy se používání nedoporučuje. A nikde se o tom v recenzích anávodech nepíše, jen v tom originálním návodu k použití, který dostaneš s přístrojem. Byla jsem velmi nemile překvapená, že jsou problémem například křečové žíly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová