Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, měla bych prosbu na uživatele sonického kartáčku Philips Sonicare, ale moc ráda si přečtu i recenze na jiné značky.
Já už nějaký pátek používám úplně ten základní Sonicare, který má jen jeden program. Maximálně mi vyhovuje a měnit ho zatím nechci. Ale chtěla bych sonickým kartáčkem obdarovat mamku. A moje otázka zní… jsou ty dražší řady o tolik lepší? Vyplatí se ty programy navíc, když mě ten základní zuby perfektně vyčistí? Ráda zainvestuji více peněz o to nejde. Spíš mě opravdu zajímá jestli ty další funkce využíváte.
Předem moc děkuji každému kdo se podělí o zkušenost.
Přeji pěknou sobotu.
Začínala jsem na drazsim modelu, který měl i masaz dásní atd. Stejně jsem používala jen ten jeden program, takže už kupuji jen ten základní. Nehledě na cenovku mají u mě všechny životnost 2 roky a jeden den ![]()
Řešila jsem před Vánoci. Já používám klasický Philips sonicare, mám ho ani nevím jak dlouho, prostě drží a jsem s ním naprosto spokojená. Kupovala jsem chlapovi a koukala jsem co vše umí ty novější a nějak mě to neoslovilo, nakonec jsem i jemu brala klasiku a je nesmírně spokojený (prý obrovská změna po nesonickem oralu). Takze za mě klasika stačí. Za tyto kartáčky bych dala „ruku do ohne“
![]()
Já si právě taky říkám. Jako jo asi to působí super. Ale zas jak dlouho to člověku vydrží věnovat se všem těm vymoženostem. A pak to skončí klasikou. Dvě minuty horní dvě minuty spodní čelist a hotovo. ![]()
My máme sonicare s mnoha programy a oba s manželem už x let používáme jen jeden program. Podle mě je to jako se sušičkou, taky má milion programů a nakonec člověk všechno prádlo suší jen na jeden.
Pokud to ještě řešíte, tak na Philips.cz do konce května po zadání kódu sleva 20 %. Kůdek je:
AF-TOSEVYPLATI20
@Ploskutáček píše:
Pokud to ještě řešíte, tak na Philips.cz do konce května po zadání kódu sleva 20 %. Kůdek je:AF-TOSEVYPLATI20
Moc děkuji
![]()