Píchání u srdce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brooucinda
22.10.13 17:34

@mokan Bud v klidu.. nemusí to být vůbec tak katastrofické jako je psáno..
Ale taky může, pochopitelně..
Dojdi si v klidu k doktoru a řekni jak je to, po pravdě
Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
242
23.10.13 20:11
@Zuzaa píše:
Tak já se přiznám, že s dušností, pícháním u srdce a horkostí šla na pohotovost a nečekala na obvoďáka :nevim:

Tak holky, dle Vašich rad jsem nešla vůbec za obvodní, ale hned do nemocnice. Bohužel mne nevzali, že příčin může být milion a oni potřebujou žádanku od obvodní :):):). Toto je náš kraj! člověk kdyby jim tam skolaboval, tak si ho až pak moooožná někdo všimne. No a k mému štěstí moje obvodní má školení a neordinuje :). Tak jsem se poptala známé paní doktorky, která říká, že už tedka by vyloučila infart, protože u toho prý srdce fakt nebolí. že pravdopodobně jde o zakřivená žebra, která mám z neustálého zdvihání mého už dost těžkého prcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.10.13 20:32

@mokan Zakřivená žebra? To slyšim prvně.. Nicméně infarkt to rozhodně není. Mít dva během jednoho dne a ještě bejt najednou v klidu - nelze..
Nemohu přát nic jiného než brzké vyřešení a hodně zdraví

• Citovat
  • Upravit
3686
20.9.14 21:50

@mokan Můžu se zeptat jak to dopadlo? Mám to podobně. Od cca 18tt stavy, kdy mám tlak na hrudi, stažená žebra, nemožnost se nadechnout, a to jen když sedím. Někdy se to stupňuje až k motání hlavy. Uleví se mi když si stoupnu. Gynekoložka mi napsala hořčík s tím, že mi i tvrdne břicho (ne současně) a vystupňoval se tzv syndrom neklidných nohou, a že to vše souvisí. Včera mi ale až trnula krční páteř, tak jsem si téměř jistá, že to bude od páteře, jak zmiňovaly holky výše. Je to dost nepříjemné. Bohužel v klidu být nemůžu - velký dům a 21 měsíců stará dcerka. Muž dlouho v práci, odpočinku není tolik, kolik bych si přála. Holce už jsme koupili aspoň postel, tak ji nemusím tahat přes bočnici postýlky, ale stejně - tu se bouchne, tu chce vysadit na skluzavku, je to pořád něco. Tak mě zajímá, co by mohlo pomoct. Cvičení? Rehabilitace? Plavání? Řekla bych, že se to horší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
20.9.14 22:24
@Kapaz píše:
@mokan Můžu se zeptat jak to dopadlo? Mám to podobně. Od cca 18tt stavy, kdy mám tlak na hrudi, stažená žebra, nemožnost se nadechnout, a to jen když sedím. Někdy se to stupňuje až k motání hlavy. Uleví se mi když si stoupnu. Gynekoložka mi napsala hořčík s tím, že mi i tvrdne břicho (ne současně) a vystupňoval se tzv syndrom neklidných nohou, a že to vše souvisí. Včera mi ale až trnula krční páteř, tak jsem si téměř jistá, že to bude od páteře, jak zmiňovaly holky výše. Je to dost nepříjemné. Bohužel v klidu být nemůžu - velký dům a 21 měsíců stará dcerka. Muž dlouho v práci, odpočinku není tolik, kolik bych si přála. Holce už jsme koupili aspoň postel, tak ji nemusím tahat přes bočnici postýlky, ale stejně - tu se bouchne, tu chce vysadit na skluzavku, je to pořád něco. Tak mě zajímá, co by mohlo pomoct. Cvičení? Rehabilitace? Plavání? Řekla bych, že se to horší. :nevim:

Co nějaká fyzioterapie? :think: nebo jsem slyšela hodně velkou chválu na takové ty barevné podpůrné „náplasti“, sama se chystám si je koupit na záda, hrozně se totiž hrbím :oops:

• Citovat
  • Upravit
22
16.1.19 07:32

Píchání pod hrudníkem u 8 letého dítěte

Dobrý den mou dceru jednou deně píchne pod hrudníkem.Mám obavi aby to nebylo srdce,ukazuje na místo kde ho má.Dcera má uvolněné břišní svaly mohlo by to být spojené se svaly?Nosí těškou tašku do školy.Stěžuje si cca 4-5 den.Snad to nic není ale mám o ní vážně stach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
16.1.19 07:46

Zdravím, já bych zašla k obvodnímu ať Vás pošle na kardio. Pro jistotu, ať srdíčko doktor zkontroluje. Měla jsem něco podobného, a nakonec se zjistila drobná kosmetická vada. Časem to přešlo. Držím palce ať je lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.1.19 07:49

Dnes tam zajdu,snad to bude ok.Děkuji :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
16.1.19 08:01

Muze to byt od patere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
16.1.19 08:09

Může být od páteře, kolikrát mě bodne u srdce, že se ani nemůžu pořádně nadechnout, teprve když se trošku nejak protahnu, povoli to. :nevim: K Dr.pro jistotu zajdi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.1.19 08:20
@Ave Já píše:
to bude tim že má matku blbou jak tágo - těškou?

Jen bacha, aby ses náhodu nerozmnožila Ty :roll:

@Katka 1414 může to být taškou (buď nevhodná, nebo těžká), může mít i potíže se zády… Zašla bych k MUDr., ať ji poslechne (myslím, že hnát na kardio vás nebude, pokud poslechově bude vše OK) a možná bych zkusila zajít k ortopedovi nebo možná spíše k fyzioterapeutovi, který zkoukne její držení těla. Často tyhle na první pohled děsivé stavy může způsobovat jen přiskřípnutý nerv. Já to tak mám - mám sedavé zaměstnání a když se nehýbu mimo práci, trpívám pak na bolesti hlavy, bušení srdce nebo i píchání v oblasti levé strany hrudníku.
Sportuje holka? Nebo se alespoň nějak hýbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.1.19 08:40

Jojo stále je v pohybu.Je hodně hravá stále běhá atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.1.19 08:55

@Katka 1414 Tak to vzít přes poslech u obvodního k tomu fyzioterapeutovi. Ona stačí plochá klenba nohy, aby ovlivnila záda. Nebo časté koukání do telefonu - skloněná hlava je pro krční páteř také dost nevhodná. Což nemusí být samozřejmě problém tvojí holčičky. Nejpravděpodobnější budou ty záda. Pak by stačilo naučit se určité cviky a je po starostech. A samozřejmě vhodnou tašku, nenosit ji na jednom rameni, netahat sebou zbytečně učebnice, které ten den nebudou potřebovat atd… Ale určitě nechat vyšetřit doktorem. Aby se nic nezanedbalo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
16.1.19 09:06

At má tašku těžkou,nebo těškou je úplně jedno(to víš,každej si rád rypne,když něco někomu druhému nepovede)každopádně je to velký problém a když má s páteří potíže ted,kde bude v 15ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41741
16.1.19 10:05

@Katka 1414 A proč místo psaní na net nejedete k lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí