Píchání v břiše během chůze 30.tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
522
17.2.15 13:08

Píchání v břiše během chůze 30.tt

Ahoj,

dnes jsem musela jít na pochůzky do města. Cesta cca 3 km pěšky. Po nějaké době mě začalo píchat v břiše. Bylo to takové to píchání, které pociťujete při běhání, když „už nemůžete“.
Jsem ve 30. týdnu a docela mě to vyděsilo. Stalo se vám to taky některé? Děkuju za odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
17.2.15 13:13

Jo, v poslednim tehotenstvi jsem to mela tolik, ze jsem se nemohla ani hybat, navic tomu neulevilo vicemene nic. Mohla jsem jen nehnute lezet a cekat, az to povoli.
Jsi tehotna, zvolni, zbytecne se nenamahej, ne kazda muze ve tretim trimestru skakat jak srna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.15 13:14

Ke konci sem to měla taky, vždycky sem se sunula jak šnek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
17.2.15 13:16

@LaEllaX : Mám pocit že po 30. týdnu mě bolelo snad všechno :-D
Tohle je asi z nedostatku cukru,, kupte si džusík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
17.2.15 13:18

Mně se to stalo nedávno, ve 26. týdnu. Je to normální. Křeče byly po chvíli dost silné (sotva jsem šla, nemohla stát rovně), jela jsem na gynambulanci, ale vše bylo v pořádku. Pomáhá mi magnézium a chůzi jsem omezila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
17.2.15 13:37

@LaEllaX jsem potřetí těhotná, v prvním těhotenství se mi to občas stávalo, u druhého nikdy a teď mě toto budí v noci jen při změně polohy už od meškání MS :mrgreen: Takže v noci div nebrečím bolestí a spekuluju, jak to dítě dostat ven jinak než porodem nebo sekcí, protože to prostě nemůžu přežít :mrgreen: Neboj, je to normální, i když ne zrovna příjemné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
17.2.15 13:38

Děkuju holky, trochu jste mě uklidnily :-) No zítra jdu na poradnu, tak se zmíním radši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
17.2.15 14:03

Já to měla jak u prvního, tak u druhého těhotenství. Je to normální, u prvního jsem to měla až po 30.tt, u druhého to začalo už po 25.tt. Někdy jdu zkroucená jak paragraf, když mě to chytí. Musím se vždy zastavit a pak jít pomaličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
17.2.15 14:24

Jsem taky 30.týden a už nějakou dobu mě píchá v boku, ale jen pravém. občas to bodne při chůzi dost ostře a taky na dotek to místo bolí. tak mám obavy, aby to nebyl slepák :( ještě to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí