Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
Nove nebo již rozjete těhulky, hrozne rada bych tady s vami probirala cokoliv ohledne tehulkovani
Jsem na rizikovem coz je uplne na palici
navic ty nevolnosti des ![]()
Timto bych chtela poznat i budouci maminky z Prahy…
![]()
Jsem na rizikovém od začátku taky mě to nejdřív vadilo 14 dní jsem ležela v nemocnici a pak jen leželaa doma nikam nechodila. Po tom co v 2.trimestru problémy odešly stejně mám jen 4 hodiny vycházek. Teď jsem 30tt z důvodu chřipek a pádů nikam skoro nechodím a jsem ráda, že jsem ráda. Proč máš rizikové?
Ahoj holky,
já jsem 26tt. Čekám druhé mimčo, s prvním jsem na mateřské ![]()
@luciekal @LinduleK Zdravim vas holky
![]()
No ja jsem 21.10.2014 mela zamlkle tehotenstvi takze potrat umely…
![]()
Hned druhy mesic po zakroku se mimi povedlo znovu a zaim se drzi
drzte palce, no a dr. me nechal radsi doma..dlouho jsem lezela a brala urogestan na udrzeni a hlavne jsem mela silene stavy nevolnosti ![]()
Ted uz je to trosku lepsi…Mela bych byt ve 13tt…ceka me screening snad ted ve ctvrtek mam kontrolu… A uz vite pohlavi? ve, kterem tydnu jste se to dozvedely???
@Viollett: nevolnosti teda nezavidim, ani u jednoho tehu jsem nemela vubec zadne priznaky, takze ja si to celkem uzivam, jen uz se zas zacinam otvirat, tak se musim setrit ![]()
v prvnim tehu mi rekli kluka ve 20 tydnu na velkem ultrazvuku, v druhem tehu mi to rekla dr asi v 16 tdynu a ve 20 potvrdili holku
takze budu mit parecek
@LinduleK No teda ticha zavist,,parecek,, je bomba gratuluji
![]()
@Viollett píše:
@LinduleK No teda ticha zavist,,parecek,, je bomba gratuluji![]()
jsme se snazili
kecam, na prvni tehu jsem se drela jak blazen 8 mesicu, druhe vyslo tak uplne nahodou neplanovane z jednoho vrzu
deti budou od sebe 16-17 mesicu, coz je super, jen musim poresit sourozenecky kocar
@LinduleK Tak to my jsme se snazili dva roky skoro a pak prislo zamlkle tehotenstvi a ted to vyslo behem dvou mesicu samo bez snazeni tak snad uz o klapne…Jaky mas zkusenosti s kocarkem??? Jsi z Prahy?
@Viollett Tak třeba by ses ještě mohla vrátit do práce. Já měla taky ZT a dvě revize, ale utrgoestan se dává jen po SP. mě kdybych nekrvácela a neměla ten hematom tak by mě doma nenechal.
Tak snad ti to bude utíkat.
My pohlaví nevíme ani při prvním ani při druhém screeningu ani při 4D mimčo pohlaví neukázalo, v pátek jdu na poslední utz ve 30tt už to necháme jako překvápko pokud to sami nepoznáme:)
Koukám, že si otěhotněla znovu dost rychle já dostala vynadáno od lékaře a ostatní ě taky řekli, že je moc brzy po revizi a to jsem otěhotněla po 4,5 měsících.
Tak snad už to dobře dopadne ono není tolik riziko, že se to bude opakovat.
Kolikáty týden jsi
@luciekal Ja se taky uprimne bala, ze mi dr. vynada…ale nic nerekl jen se pousmal…otehotnela jsem po prvni menstruaci…ale nebylo o v planu jen jsme to nechali tak nooo a sup bylo o na stedry den jsem nedostala ms…jsem 13tt
@Viollett píše:
@LinduleK Tak to my jsme se snazili dva roky skoro a pak prislo zamlkle tehotenstvi a ted to vyslo behem dvou mesicu samo bez snazeni tak snad uz o klapne…Jaky mas zkusenosti s kocarkem??? Jsi z Prahy?
Bydlim kousek za Prahou. Prvni kocarek jsem kupovala pouzity, vypadal nadherne - casualplay S4, ale rozpadl se do 3 mesicu ![]()
Druhy jsem kupovala novy, podstatne levnejsi
ABC design viper 4s a ten je uzasny. Ja potrebuju kocar do terenu, tenhle je super
@LinduleK jo aha a jak se takovy kocarek rozpadne? konstrukce?? Me se moc libi Bebetto silvia…mrkni co myslis?
Ahoj holky,
ráda bych se přidala, dnes jsem 15+0tt, mám za sebou jeden zamlklý potrat, ale naštěstí se nám povedlo hned otěhotnět
Neschopenku mi doktorka nabízela, ale zatím se cítím v rámci možností dobře a v práci mi vycházejí dost vstříc, takže ji zatím nevyužívám. Termín mám na 11.8 a na počtvrté jsem se registrovala k Apolináři. Kde budete rodit Vy?