Těhulinky 2014/2015 Praha šup sem :-)

991
17.2.15 09:54

Tehulinky 2014/2015 Praha šup sem :-)

Ahojky :mavam: :mavam: Nove nebo již rozjete těhulky, hrozne rada bych tady s vami probirala cokoliv ohledne tehulkovani :kytka: Jsem na rizikovem coz je uplne na palici :zed: :pocitac: navic ty nevolnosti des :poblion:

Timto bych chtela poznat i budouci maminky z Prahy… :dance: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8020
17.2.15 10:19

Jsem na rizikovém od začátku taky mě to nejdřív vadilo 14 dní jsem ležela v nemocnici a pak jen leželaa doma nikam nechodila. Po tom co v 2.trimestru problémy odešly stejně mám jen 4 hodiny vycházek. Teď jsem 30tt z důvodu chřipek a pádů nikam skoro nechodím a jsem ráda, že jsem ráda. Proč máš rizikové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.2.15 10:23

Ahoj holky,

já jsem 26tt. Čekám druhé mimčo, s prvním jsem na mateřské :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
17.2.15 10:33

@luciekal @LinduleK Zdravim vas holky :mavam: :mavam: :kytka:
No ja jsem 21.10.2014 mela zamlkle tehotenstvi takze potrat umely… :roll: :zed:
Hned druhy mesic po zakroku se mimi povedlo znovu a zaim se drzi :potlesk: drzte palce, no a dr. me nechal radsi doma..dlouho jsem lezela a brala urogestan na udrzeni a hlavne jsem mela silene stavy nevolnosti :poblion:
Ted uz je to trosku lepsi…Mela bych byt ve 13tt…ceka me screening snad ted ve ctvrtek mam kontrolu… A uz vite pohlavi? ve, kterem tydnu jste se to dozvedely???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.2.15 10:47

@Viollett: nevolnosti teda nezavidim, ani u jednoho tehu jsem nemela vubec zadne priznaky, takze ja si to celkem uzivam, jen uz se zas zacinam otvirat, tak se musim setrit :-)
v prvnim tehu mi rekli kluka ve 20 tydnu na velkem ultrazvuku, v druhem tehu mi to rekla dr asi v 16 tdynu a ve 20 potvrdili holku :-) takze budu mit parecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
17.2.15 10:49

@LinduleK No teda ticha zavist,,parecek,, je bomba gratuluji :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.2.15 10:54
@Viollett píše:
@LinduleK No teda ticha zavist,,parecek,, je bomba gratuluji :potlesk: :kytka:

jsme se snazili :lol: kecam, na prvni tehu jsem se drela jak blazen 8 mesicu, druhe vyslo tak uplne nahodou neplanovane z jednoho vrzu :-D deti budou od sebe 16-17 mesicu, coz je super, jen musim poresit sourozenecky kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
17.2.15 11:08

@LinduleK Tak to my jsme se snazili dva roky skoro a pak prislo zamlkle tehotenstvi a ted to vyslo behem dvou mesicu samo bez snazeni tak snad uz o klapne…Jaky mas zkusenosti s kocarkem??? Jsi z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
17.2.15 12:27

@Viollett Tak třeba by ses ještě mohla vrátit do práce. Já měla taky ZT a dvě revize, ale utrgoestan se dává jen po SP. mě kdybych nekrvácela a neměla ten hematom tak by mě doma nenechal.
Tak snad ti to bude utíkat.
My pohlaví nevíme ani při prvním ani při druhém screeningu ani při 4D mimčo pohlaví neukázalo, v pátek jdu na poslední utz ve 30tt už to necháme jako překvápko pokud to sami nepoznáme:)
Koukám, že si otěhotněla znovu dost rychle já dostala vynadáno od lékaře a ostatní ě taky řekli, že je moc brzy po revizi a to jsem otěhotněla po 4,5 měsících.
Tak snad už to dobře dopadne ono není tolik riziko, že se to bude opakovat.
Kolikáty týden jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
17.2.15 12:27

@LinduleK ahojky kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
17.2.15 12:38

@luciekal Ja se taky uprimne bala, ze mi dr. vynada…ale nic nerekl jen se pousmal…otehotnela jsem po prvni menstruaci…ale nebylo o v planu jen jsme to nechali tak nooo a sup bylo o na stedry den jsem nedostala ms…jsem 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.2.15 12:46
@Viollett píše:
@LinduleK Tak to my jsme se snazili dva roky skoro a pak prislo zamlkle tehotenstvi a ted to vyslo behem dvou mesicu samo bez snazeni tak snad uz o klapne…Jaky mas zkusenosti s kocarkem??? Jsi z Prahy?

Bydlim kousek za Prahou. Prvni kocarek jsem kupovala pouzity, vypadal nadherne - casualplay S4, ale rozpadl se do 3 mesicu :evil:
Druhy jsem kupovala novy, podstatne levnejsi :-) ABC design viper 4s a ten je uzasny. Ja potrebuju kocar do terenu, tenhle je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.2.15 12:46
@luciekal píše:
@LinduleK ahojky kdy máš termín?

termin mam 24.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
17.2.15 12:48

@LinduleK jo aha a jak se takovy kocarek rozpadne? konstrukce?? Me se moc libi Bebetto silvia…mrkni co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.2.15 13:24

Ahoj holky,

ráda bych se přidala, dnes jsem 15+0tt, mám za sebou jeden zamlklý potrat, ale naštěstí se nám povedlo hned otěhotnět :)Neschopenku mi doktorka nabízela, ale zatím se cítím v rámci možností dobře a v práci mi vycházejí dost vstříc, takže ji zatím nevyužívám. Termín mám na 11.8 a na počtvrté jsem se registrovala k Apolináři. Kde budete rodit Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí