Píchání v levé půlce hlavy

124
30.11.22 12:04

Píchání v levé půlce hlavy

Ahojte, poslední dobou mě píchá pouze v levé části hlavy, je to krátká ostrá bolest, jakoby bodnutí, pak to přejde. Je to vždy jakoby uprostřed té levé půlky hlavy. Myslíte, že to můžou být dutiny?? Cítím, že asi začínám bych nachlazená (rýma, krk). Neměli jste někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.1.23 01:58

Dobry den jak jste dopadla mne prave ted picha primo na tom miste ale od rana do vecere to trva jeto prave taka ostra bolest jakoby nekdo co par sekund neco vpichl a zashl nejaky nervik trva to uz skoro mesic a nevim jestli to nemá ze stresu nebo z krcni patere ted jsem take nemocna ale zacalo men to bolet mnohet drive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
4.1.23 10:05

@Nicolletta138 zdravím vás, byla jsem jen na ORL, kde by bylo sděleno podezření na zánět trojklanneho nervu, nicméně bylo potřeba absolvovat rentgen, který jsem kvůli začínajícímu těhotenství nemohla podstoupit. Aktuálně ale už těhotná bohužel nejsem, takže budu řešit tu hlavu dál, až se dám do kupy, pak sem napíšu jak to dopadlo :) zkuste třeba taky nejprve začít na ORL, oni už vás pak odkážou dál… Třeba u toho trojklanneho nervu je potřeba aby to viděl i neurolog, takže být vámi nečekám. Někde začněte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí