Píchání v zádech ve 34tt

Anonymní
6.6.20 14:47

Píchání v zádech

Ahoj, prosím o radu. Jsem 34tt a už tak týden mě hrozně píchá v zádech na levé straně v oblasti žeber a vystřeluje mi to do břicha. Bolest se objevuje pokaždé, když stojím nebo chodím a je mi z toho špatně od žaludku. Ještě před týdnem jsem byla úplně v pohodě a teď nemůžu udělat ani pár kroků. Nevíte co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
6.6.20 15:38

Tlak mas v pohodě? Zasla bych k dr a nechala se překontrolovat, zda-li nejde o preeklampsii. Nicméně, bohužel v tehotenstvi vše tlačí, picha a boli a většinou je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
6.6.20 15:39

Podle me mas neco zablokovaneho… pichani a vystrelovani bolesti je pro blokle napr. zebro celkem typicky priznak… v tehu nic neobvykleho, otazka jestli sezenes nejakeho fyzio, ktery te objedna v takto vysokem stupni tehotenstvi… kazdopadne kdyz se ti to bude zhorsovat, zajdi za lekarem, at nic nepodcenis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 15:58

Na vysoký tlak netrpím, u Dr jsem byla minulý týden, ale to mě píchalo sotva dva dny, tak jsem myslela, že to přejde. A dle Dr bylo vše v pořádku. Ale teď už sotva udělám tři kroky.. a nějaká rada jak tomu ulevit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky