Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
jezis to zni desne drasticky, u nas pri nastrelovani jsem holku drzela na kline, a pan doktor akorat nastrelil a v pohode ani nebrecela, zpivala jsme ji preventivne jeji oblibenou pisnicku:)
My na nastřelení byli v chirurgické ambulanci, takže žádný šarlatán ![]()
Mě na tom píchání strašně vadí, že matky vykážou do čekárny a miminko svazujou. Při nastřelení jsem ji držela na klíně a mohla ji hned utěšit. A mazat ani protáčet se po nastřelení nemusí.
hasler: take jsme byli normalne na klinice na ORL u lekare chtel za to 500kc, a vubec to ani nekrvacelo, nic strasny dilema jsem mela jestli pichnnout nebo nastrelit, sla bych jedine do nastreleni:)
Monjie píše:
jezis to zni desne drasticky, u nas pri nastrelovani jsem holku drzela na kline, a pan doktor akorat nastrelil a v pohode ani nebrecela, zpivala jsme ji preventivne jeji oblibenou pisnicku:)
Tak ono je to drasťák a navíc nevím pro koho větší jestli pro mámu nebo pro dítě, však už jsem pak chlapovi doma říkala, že pokud třetí mimi bude holčička, tak už jí tohle nikdy neudělám a nechá si náušnice píchnout až bude sama chtít( tak jak to udělali moji rodiče u mě a u sestry)
Já už bych nenechala dítěti náušnici píchnout u dr ani za nic. Dceři jsem nechala, ale tak jí to zkonila, že holka má jednu díru výš než druhou. Proto jsem pro nastřelení, je to nebólestivé, rychlé a neteče krev..
Ahojky,
u nás obě holky mají ouška píchnuté a žádné krvácení ani velký řev se nekonal. Vadilo jim, že je manža držel, aby se nehly pak to bylo v pohodě. Nevidím moc velký rozdíl mezi píchnutím a nastřelením pokud to dělá dobrý dr
Sama jsem si nechávala nastřelovat ucho v 16 letech a bolelo to neskutečně.
My jsem byli naušničky nastřelovat a malá skoro ani nebrečela, spíš se lekla. Jinak to bylo všechno v pohodě!A dělal nám to pediatr.
Pokud vím, nastřelují lékaři. Nám to teda dělal pediatr. I píchá, ale moc se to už nedoporučuje.
Já teda nevím jak to dělá náš doktor, ale myslím že to píchá, a pediatr to u nás nedělá, tak jsem se musela objednat na ušní. Nastřelují to ve zlatnictví a tam si myslím že to asi doktor nedělá
nejvíc mě naštvalo, že když jsem se objednávala, tak mi k tomu nic bližšího neřekli
co a jak
tak já jsem nechala naušnice nastřelit, stálo to cca 200kč včetně naušniček a už je máme skoro rok a půl a jsou stále krásné
U nas v Moste ouska pichaji,primo pred rodicema. Chudak mala, brecela jsem tam s ni
ale uklidnila se docela rychle. Ale nejhorsi pak bylo to protaceni nausnicek a mazani, byla uz vetsi (tri mesice) a uz vedela, ze se bude protacet. Tak priste bych nechala ouska asi spis propichnout jeste v porodnici. Jinak po nas ani nechteli, abychom davali nausnicky do lihu, ale oni sami je docela dost postrikali dezinfekci. A pichani ousek stalo asi 280 kc.