Píchnutí naušniček - prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
27.11.10 23:27

Ahoj, my to měly jako většina tady píchání u dr, den předem naušničky naložené v lihu, když jsme přišli, sestra nás poslala do lékárny pro recept a než jsem se vrátili, malá byla s naušničkama a už po pláči. Čepičku měla asi taky tak nějak pár hodin, mazali jsme framikoinem a tuším řepíkem? Asi týden a žádné problémy po tom nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.11.10 23:29

http://www.google.cz/#… naasla jsem tohle na nastreleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
28.11.10 12:39

ouška bych píchat nedala ani za nic.. nastřelení je otázka vteřiny kdežto tohle propíchnout, pak protahovat náušnici no prostě né… ta nastřelená se může měsíc sundat a dát tam klasická..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.11.10 17:18
Monjie píše:
http://www.google.cz/#… naasla jsem tohle na nastreleni

Tak jsem koukala na ten odkaz, ale hodně tam skáče Nový Bor a když jsem konečně našla Bor u Tachova tak tam jsou doktorky obě ty dětské kam chodíme, ale ani jedna ouška nepíchá, a ten doktor z ušního tam vůbec není :nevim: :nevim: to je ňáké divné :oops: Ještě zkusím ráno zavolat na polikliniku a zeptám se co a jak 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.11.10 00:33

sary az bude vic casu, mrknu na poradny odkaz… nejak nestiham,ale spis bych nastrelila nez pichala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.11.10 13:27

Tak už máme píchnutí za sebou, malá byla moc statečná, plakala když jí to píchali, ale z ordinace už jsme šly bez slziček. Spíš to bylo utrpení pro mě, já z toho nemohla vůbec spát, ale jsem ráda, že už je to za námi. Ani jsem nemusela mít naušničky naložený v lihu, sestřiška si je vzala a na půl hoďky je naložila než jí to píchli :wink: byla opravdu moc statečná. Už je krásně veselá. Pan doktor to měl během chvilinky a ani krev jí netekla, jen na jednom oušku má snad kapičku, to je vše :palec: Ještě jednou vám všem děkuji za vaše rady a vzkazy a taky za povzbuzení :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí