Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, my to měly jako většina tady píchání u dr, den předem naušničky naložené v lihu, když jsme přišli, sestra nás poslala do lékárny pro recept a než jsem se vrátili, malá byla s naušničkama a už po pláči. Čepičku měla asi taky tak nějak pár hodin, mazali jsme framikoinem a tuším řepíkem? Asi týden a žádné problémy po tom nebyly.
ouška bych píchat nedala ani za nic.. nastřelení je otázka vteřiny kdežto tohle propíchnout, pak protahovat náušnici no prostě né… ta nastřelená se může měsíc sundat a dát tam klasická..
Monjie píše:
http://www.google.cz/#… naasla jsem tohle na nastreleni
Tak jsem koukala na ten odkaz, ale hodně tam skáče Nový Bor a když jsem konečně našla Bor u Tachova tak tam jsou doktorky obě ty dětské kam chodíme, ale ani jedna ouška nepíchá, a ten doktor z ušního tam vůbec není
to je ňáké divné
Ještě zkusím ráno zavolat na polikliniku a zeptám se co a jak ![]()
sary az bude vic casu, mrknu na poradny odkaz… nejak nestiham,ale spis bych nastrelila nez pichala:)
Tak už máme píchnutí za sebou, malá byla moc statečná, plakala když jí to píchali, ale z ordinace už jsme šly bez slziček. Spíš to bylo utrpení pro mě, já z toho nemohla vůbec spát, ale jsem ráda, že už je to za námi. Ani jsem nemusela mít naušničky naložený v lihu, sestřiška si je vzala a na půl hoďky je naložila než jí to píchli
byla opravdu moc statečná. Už je krásně veselá. Pan doktor to měl během chvilinky a ani krev jí netekla, jen na jednom oušku má snad kapičku, to je vše
Ještě jednou vám všem děkuji za vaše rady a vzkazy a taky za povzbuzení
![]()