Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@offi
Určitě nechci ten zahnutej konec náušnice, to mě děsí předem. Je mi jasný, že bych to tam nenarvala nikdy sama. Určitě bych šla do nějaký, která má rovnou „nožičku“Holky tak teda ještě otázka, když se zamyslíte, stálo vám to za to, šly byste do toho znova, kdybyste se mohly rozhodnout zpětně?
i když Tě to nepotěší: já bych do toho nešla ![]()
Nečetla jsem ostatní příspěvky, ale má zkušenost: Nos mi píchla slečna na poliknice..bolelo to ale jen chvíli, koupila jsem si myslím, že nějakou dezinfekci a tím potírala..náušnici nechat v nose pokud se úplně nezahojí..mě se to hojila cca 10dní..jinak používám klasické naušnice, které zahnu, aby mi to nevypadlo..ty s kuličkou na konci mi vadily zárůstaly a ty spirály se mi špatně nasazovaly..tak asi tak není to nic hroznýho
Jo a ty sople? No nevím nic mi neteče akorát jak smrkáš tak si samozřejmně musíš dát trošku pozor, aby sis jí nevyškubla ![]()
@Anonymní píše:
@Antonie Bolavá
Neboj, je mi víc než 15 a vlastně i víc jak 20
Ale tak nějak bych s ohledem na vše sledující kontakty, byla ráda anonymníA jak dlouho cca trvá to hojení? 14 dní, měsíc, dva? Vim, že je to u každého jiné, ale spíš tak pro představu. A ještě mám jeden dotaz, je to hodně poznat na tom nosu a okolí vpichu, že je to čerstvé? jako myslim jestli je to oteklé atd. třeba? Možná se ptám jak trubka, ale fakt si to nedokážu představit, jsem tímto „uměním“ zatím zcela nepolíbená
ale už přes 10 let po něm toužím a až teď, jsem se k tomu konečně odhodlala
Na to hojení už si nepamatuju, je to už přes 10 let. Jinak v mrazu se mi s tím nic neděje a při narkóze to taky nikomu nevadilo ![]()
To je tezke na to odpovedet kdyz me to omrzelo a ted me to stve protoze mam v nose diru ktera vypada jak velka cerna tecka
Já bych do toho šla znova. A mám ten s tím zahnutým koncem a jsem spokojená
Mela jsem ho, a liblo se mi to.Ale uz mi bude 36,tak sel ven.Ja kdyz vidim trba 50 letou zenskoz s piersingem, tak jdu do kolen
.Boli to sice jako prase, ale mne to za to stalo. A sla bych do toho znova byt mi aspon o 10 let mene ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Na to hojení už si nepamatuju, je to už přes 10 let. Jinak v mrazu se mi s tím nic neděje a při narkóze to taky nikomu nevadilo
tak já mám docela rypák, já to v mrazu cítím dost
![]()
Ahoj za mě je t pěkná blbost já si nechala píchnout nos od té doby mam obličej bílej jak zed :/ pak jazyk a pupík noc sem si vyndala protože se mi tam začali dělat opary a museli mi to vyndavat na chíře
pupík během těhu a jazyk při porodu ani jeden už nemám a jsem štastná!!
Já mám právě dilema..letos mi bude 28, ale vypadám tak na 16
![]()
Tak si trochu namlouvám, že by mě to mohlo trochu opticky „zestaršit“, pokud by mi slušel. No v práci se mi kolegyně smějou, že skoro 30letá matka od dítěte si chce dát ozdobu náctiletejch, tak mě právě nahlodávaj
![]()
Já mám piercingů plno.. Do nosu jsem ho nechtěla, ale maminka si ho přála, tak jsem šla první, aby se nebála a věděla do čeho jde
Po vpichu mi nic neoteklo, jen jsem měla takovou červenou tečičku, a paráda. Ale záleží jak se celkově hojíš a jak se o to staráš. Taky na věku. Mamka třeba už hojivost tak dobrou nemá a na nos je citlivá, takže jí to občas potrápí, ale natře to desinfekcí a je to pak ok ![]()
Jinak myslim že zrovna v nose tě to starší moc neudělá, spíš bych řekla že naopak ![]()
Mam ho pres deset let a nikdy nebyl problem, sople nikde nelezou, v mrazu taky nic necitim ![]()
Do uplneho zhojeni nevyndavat nebo se dira zatahne a je po piercingu.
A ne, nelituju a klidne bych do toho sla znovu.
Mám hobasi osm let, dala jsem si ho jako odměnubza zvládnutí zkoušky z anatomie. Skoro mě to nebolelo, hojilo se to trochu dýl, ale v pohodě. Jednou jsem ztratila naušnici a než pořídila novou, tak během dvou týdnů mi to skoro zarostlo. Většina známých se shodla, že mi sluší a nemám nějak moc nápadný. Se zimou, změnou citlivosti ani soplem jsem nikdy neměla problém. Plánovala jsem vytáhnout ho po porodu, ale nějak to nedopadlo. Nějak mě to už omrzelo a asi ji přece jen vydělám. Být mi Znovu tak o deset miň, asi bych do toho šla znovu, ale bude mi 35 a už se s ním nějak necítím.