Piercing v chrupavce

52
28.12.21 20:11

Piercing v chrupavce

Čau holky, podobné příspěvky mám načtené ale ne nic furt podobajícímu se mému problému.
Asi před 3 měsícema jsem si nechala píchnout chrupavku - ucho. V salonu. Červené, napuchlé a bolavé ucho mám díky bohu zasebou, ale… furt se mi to nechce hojit, na uchu nemůžu spát, mám ho teplejší, trošičku červené, místo vpichu nějak vystouplé (boule - hnis) tam ale není. Kamarádka co tam byla semnou ho má krásný a nebolí jí to. Už nevím co s tím, nošení čepice mě bolí. Dezinfikace nepomáhá, zkoušela jsem mazat bepantenem a vazelínou, taky ne, furt stejná podoba, stejná bolest. Mám už vztek na to to vytáhnout… ale ty prachy co jsem za blbou dirku dala :D no nechce se mi to jeste vzdat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1217
28.12.21 20:21

Čisti solným roztokem, a přeji hodně štěstí mě se to stále hojí a je to už rok :nevim: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
28.12.21 20:24

Vytáhla bych to. Není to taková paráda aby to stálo za takové trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
28.12.21 20:27

Co tam máš za materiál? Mě to dělalo, když sem měla alergii na tu náušnici (třeba nesnesu stříbro).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
28.12.21 20:37

Jaky materiál? Jaké místo? Jaky druh piercingu? Ja nesnesu ocel a labrety. Musím mít titan nebo plast a tvar piercingu takovou tu hnusnou nausnici ve tvaru C. Jakmile mam tyčku, na vpich a hojení, je vždy zle. Piercingu v uchu mam fakt hodně, některé trvaly déle než jiné. Ale mazala jsem pouze solnym roztokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pauluuska
28.12.21 20:40

A jake misto mas propichle? Ja mam propichly helix a tragus a obe byly ok, ale pak jsem si nechala propichnout chrupavku cca vprostredku ucha nad laluckem - tlusta a tvrda :lol: a to bolelo silene asi 4 mesice, kdy me treba pritel nechtene „bouchl“ do ucha v noci a ja se rozbrecela. Takze jsem to vyndala a byl pokoj. Myslim, ze tri mesice je fakt dlouho uz, ze to tve telo asi neprijalo. Ja zkousela vse a nic nepomahalo. :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
28.12.21 21:33

Copak nevíš, že nemáš ničím mazat, ale požívat jen solný roztok? :think: to jsou základní instrukce u každého piercu. Jinak záleží na materiálu atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.12.21 15:38

@Kriss Tina mám tám titan 😊 nemyslím si že je to tím, mám celkem 5 dírek a všechny ok (a to jsem si je píchala sama) 😁 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.12.21 15:42

@lachtanice86 mám titan kroužek, helix, mám celkem 5 naušnic, 2 zákldní a zbytek jsem si píchala sama doma a za týden to bylo ok, ale jsou jen v lalůčkách, takže chápu že byly rychle zahojené. V salonu říkali abych na to 24 hodin nesahala, a pak dezinfikovala, tak jsem i dělala, od doby co jsem napsala příspěvek na to ani nesaham, neprotáčim, a zdá se to lepší, ale pokud si na to lehnu nebo sáhnu tak je to cítit ale jinak pocitově ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.12.21 15:43

@Pauluuska já už měla taky vztek, že to vytáhnu, ale na netu psali lidi že klidně rok se to hojí, to mě teda znepokojilo 🤣 v salonu rikali ze tak 2 mesice, kamaoaka uz to ma uplne krasny a neboli ji to, tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.12.21 15:45

@martina.se V salonu mi řekli dezinfikovat, to jsem dělala, nepomáhalo nijak výrazně, tak jsem to párkrát namazala čistou vazelinou nebo bepanthenem, nemyslím že by to ničemu uškodilo, ba na opak se mi to mozna po tom zlepšilo a ustál alespoň ten otok a zarudnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.12.21 15:49

@Ajina Kozina Dekuji za radu :* A protáčela sis ho? Resp, po tom co si nalila roztok jestli sis s tím zatočila aby to šlo dovnitř do dírky, pardon za blbej dotaz, ale nekde pisou neprotáčet a nebo zase protáčet a já už nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.12.21 20:43
@Adinasleh píše:
@martina.se V salonu mi řekli dezinfikovat, to jsem dělala, nepomáhalo nijak výrazně, tak jsem to párkrát namazala čistou vazelinou nebo bepanthenem, nemyslím že by to ničemu uškodilo, ba na opak se mi to mozna po tom zlepšilo a ustál alespoň ten otok a zarudnutí

Ne, je to živá rána, nemáš používat žádné mazání ale jen solný roztok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí