Piercing v nose Nostril

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
161
15.11.22 21:22

Piercing v nose Nostril

Dobrý večer, mám tu lidi kteří mají piercing v nose? Nostril? Jak se vám ranka hojila? Popř jak jste o piercing pečovali? Já mám píchnutý nos už 14 měsíců a stále se to nehojí, respektivesm to stále citlivé, při smrkání nemluvě. Upřímně si nedovedu představit, že bych tu náušnici vytáhla, to bych asi nedala. Čistím stále solným roztokem. V salonu kde mi to píchali mi k tomu nic neříkají, jen že se to může hojit i rok a dýl. Ale to se mi nezdá, aby to i po roce bylo takhle citlivé. Prosím o vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4625
15.11.22 22:05
@Kytickaruzova píše:
Dobrý večer, mám tu lidi kteří mají piercing v nose? Nostril? Jak se vám ranka hojila? Popř jak jste o piercing pečovali? Já mám píchnutý nos už 14 měsíců a stále se to nehojí, respektivesm to stále citlivé, při smrkání nemluvě. Upřímně si nedovedu představit, že bych tu náušnici vytáhla, to bych asi nedala. Čistím stále solným roztokem. V salonu kde mi to píchali mi k tomu nic neříkají, jen že se to může hojit i rok a dýl. Ale to se mi nezdá, aby to i po roce bylo takhle citlivé. Prosím o vaše zkušenosti

Z jakého materiálu je ten šperk? Není ocel jako ocel, bohužel. Piercing mi hnisal do té doby, než jsem si tam dala titan, taky mám dobrou zkušenost s plastovou tyčkou, tam nemá co reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
15.11.22 22:46

@Kytickaruzova nostril byl můj první piercing. Po cca 3 dnech jsem o něm nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
16.11.22 00:10
@lachtanice86 píše:
@Kytickaruzova nostril byl můj první piercing. Po cca 3 dnech jsem o něm nevěděla.

ja taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
16.11.22 08:31

@lachtanice86 faaakt? Tak to tiše závidím, mě to bolí ikdyz pohnu s tou náušnicí.
@stín katedrál chirurgickou ocel mám, a titan jsem chtěla, jenže paní v salonu nebyla schopna objednat nějakou normální náušnici. Všechny co měla z titanu tak byly strašně veliké. A stále mi říkala, že se to zahojí, že to může trvat i rok. Ale kolikrát už přemýšlím že to normálně sundám a vykašlu se na to. Protože to člověka obtěžuje jak to pořád zlobí. Plastová tyčka? Můžu poprosit nějaký odkaz pokud jste kupovala přes e-shop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
16.11.22 09:18

Mám v nose chirurgickou ocel tyčinku.
Hojení jsem měla rychle do týdne jsem nevěděla že ho mám v nose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
16.11.22 11:50

@Kytickaruzova třeba tady. Je jich mraky
 https://bodymod.cz/…znych-tvaru/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.7.23 21:33

Hojení pircingu nostril

Dobrý večer, jsou tu tací co mají zkušenosti z nostrilem? Abych uvedla na míru s čím bych potřebovala pomoci 😅.Piercing mám už 5 měsíců první 3 měsíce malé bolesti co postupně vymizely, lehké krvácení při výměny piercingu, ale bylo to celou dobu v klidu, teď na konci května jsem to zaměnila za chirurgickou ocel (kroužek)//začlo to dělat nepořádek :,( (bylo těžký vyměnit šperk takže jsem to lehce podráždila) dostala jsem zánět v nose, který lečím už 2 týdny framykoinem asi 5 den užívání mě praskla boulička a vytekl hnis a pak už tam nebyl vše bylo v pohodě a teď když jsem chtěla ukončit po 2 týdnech léčbu zase tam mám bulku s hnisem… někdo nějaký zkušenosti co stím? ( 1 šperk byl chirurgická,2 stříbro a teď znova chirurgická jenom už ne pecička ale kroužek*)jinak na hygienu lpím ranku jsem měla vyčištěnou, ruce, šperk A pak zas 2× denně čistila :D takže už nevím co dělám špatně :,( Pokud víte co stím děkuju předem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek