Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Byla jsem s malým se znaminkem na kožním v Brně v dětské nemocnici a má za uchem znaminko jak se nosili ve škole roušky svedilo zašli sme sním prestali se nosit roušky a byl klid doktorka řekla je to klidne přijďte za půl roku nebo za rok tak sem papír dala paní doktorce a zapomněla teď sem u ní byla s nachlazenim kluka a ona mi to opožděně připomněla je to průšvih je to skoro půl roků opožděně malej si nestěžoval až právě teď u doktorky proto si asi vzpomněla
Zadny prusvih to neni, objednej se proste ted. A mohla bys taky treba objevit kouzlo carek a znaminek za vetou. Vzdyt se to neda cist.
Pokud se znaménko nezměnilo, už nesvědí ani nezačalo krvácet, mělo by být v pořádku. Když doktorka napsala, že na předchozí kontrole bylo klidné, to svědění mohlo být z podráždění od gumiček roušky třeba. V každém případě už nemůžeš udělat nic jiného než syna na kontrolu objednat teď. Spaní bych kvůli tomu asi neztrácela.
Za chyby se omlouvám většinou vše píši na noční omlouvám se. Ne znaménko nekrvaci mě přijde stejne paní doktorka říkala že kapku růst může protože roste celé tělo jen teď zase začal že trochu svědí za chyby se ještě jednou omlouvám
Šmarja toho neděláš. Se těm lékařům stává denně že někdo nepřijde i přes objednani
Taky sem parkrat zapomněl.
@Lorre píše: Šmarja toho neděláš. Se těm lékařům stává denně že někdo nepřijde i přes objednaniTaky sem parkrat zapomněl.
To já se jen bojím kluka na kontrolu objednám jen jestli mám čekat že mě sprdnou
Zavolej si tam, objednej se, může se stát. Ale ten tvůj písemný projev by se asi stávat neměl ![]()
@Anonymní píše:
To já se jen bojím kluka na kontrolu objednám jen jestli mám čekat že mě sprdnou
To už ti nikdo nepovi. Záleží co to je za člověka ![]()
Byla jsem s malým se znaminkem na kožním v Brně v dětské nemocnici a má za uchem znaminko jak se nosili ve škole roušky svedilo zašli sme sním prestali se nosit roušky a byl klid doktorka řekla je to klidne přijďte za půl roku nebo za rok tak sem papír dala paní doktorce a zapomněla teď sem u ní byla s nachlazenim kluka a ona mi to opožděně připomněla je to průšvih je to skoro půl roků opožděně malej si nestěžoval až právě teď u doktorky proto si asi vzpomněla