Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Eneer píše:Monny89 píše:Taky jsem o takových slyšela, já ani nevím, proč jsem ho vyndala tak brzy
a znam holky, co meli piercing cele tehu, jen na porod si ho vyndali
ja jsem si ho vyndala, jen kvuli dnesni KO, a jeste jsem si ho nedala zpatky, jsem na nej nejak zapomnela.. tak si ho tam strcim zitra.. ![]()
ja uz ani nandavat nebudu, uz se nikde nebudu vystavovat, bricho mam sice po dvou porodech bez jedine jizvicky, ale ta „teleci leta“ jsou pryc a radeji nez kratke triko si oblecu pod dlouhe triko i kosilku. ![]()
Lucie, taky ho už nikde neukazuju a asi ani nebudu, ale je prostě můj a bez něj mi to břicho přijde strašně divný
Navíc ho mám jak suvenýr z daleké zahraniční studijní cesty ![]()
já vyndala někdy kolem 6tého měsíce asi. Už to nevypadalo hezky, jak se ta kuže natahovala. Jednou týdně to projedu, aby nezarostla dírka a po porodu ho zase vrátím. Nedoporučuje se ho nechávát celé těhu, muže se zvětšit dírka jak se natahje břicho i s tou náušnicí a pak už by to nevypadalo tak pěkně.
tak zalezi na tom, jak moc elastickou kuzi zenska ma…
Me se dirka zatim vubec nevytahla, a to jsem uz v 7mesici… ![]()
Já ho sundala v 16 týdnu, hnusně se to natáhne a taky co si budou myslet lidé a doktoři kolem tebe
..přijde mi to trošku divné těhu s piersem
Ahoj, na problémy s piersingem mi vždy pomohl TEA TREE olej. koupíš ho v lékárně, tak ho zkus jestli je to ještě aktuální
.
Srnečka píše:
Terez jak vypadá těhotenský piercing prosím?
tady mas odkaz, mrkni
http://www.canecorzo.cz/…-p-2499.html
holky, já teda nevím, ale mě se piercing líbí…i na větším bříšku.na jakém principu funguje ten z plastu? nějak to podle popisu na stránkách nechápu… ![]()