Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak me dirky zarustaji okamzite
staci na tyden vytahnout z ucha z pupku oboci…takze jako vse to ma kazdej jinak…v jazyku mi to zarostlo behem dvou dnu…a nic nebylo cerstvy..vse v radu let..
mikitaa píše:
tak me dirky zarustaji okamzitestaci na tyden vytahnout z ucha z pupku oboci…takze jako vse to ma kazdej jinak…v jazyku mi to zarostlo behem dvou dnu…a nic nebylo cerstvy..vse v radu let..
tyy jo, tak někdo k tomu má sklony asi… mě pupek nezarostl, uši taky ne, jazyk asi po 14ti dnech… a obočí jsem ještě ani jednou nevytáhla
![]()
Monny89 píše:mikitaa píše:tyy jo, tak někdo k tomu má sklony asi… mě pupek nezarostl, uši taky ne, jazyk asi po 14ti dnech… a obočí jsem ještě ani jednou nevytáhla
tak me dirky zarustaji okamzitestaci na tyden vytahnout z ucha z pupku oboci…takze jako vse to ma kazdej jinak…v jazyku mi to zarostlo behem dvou dnu…a nic nebylo cerstvy..vse v radu let..
![]()
![]()
jedina kera drzi a nemusela sem propichovat znovu sou ty co mam v usich od narozeni…vsechno co mam dodelavany od puberty dale se muselo po porodu propichovat
takze protahovani neni uplne od veci aspon u nekterych ![]()
sookie píše:
Ahoj holky,mám takový menší problém s piercingem v pupíku a zajímalo by mě, jestli někdo řeší to samé. Piercing mám už asi 10 let a nikdy jsem s ním neměla žádné problémy. Teď jsem v 6. měsíci a počítám s tím, že až mi fakt vyleze pupek, tak si ho vyndám. Ale už pár dní mám jednu dírku nějakou zanícenou, červenou, když o piercing zavadím, zabolí to. Zkoušela jsem slanou vodu a heřmánkový čaj, ale ani jedno nepomohlo. Vyndavat ho teď nechci, protože co si pamatuju z instrukcí po zavádění, v téhle situaci by se vyndavat neměl, právě až to bude zahojené. Nemáte někdo tipy, co by mohlo pomoct? A také by mě zajímalo, v kolikátém týdnu jste se vyndaly piercing z pupíku vy:)
Příspěvek upraven 15.02.11 v 11:51
Já ho vyndala hned na začátku těhu, ale na tvém místě bych ho vyndala hned když se zanítil. Ono je to něco jiného v těhotenství než normálně, zanítil se proto že asi překáží. nemusí vždycky, ale ve tvém případě asi ano. Zkoušela bych ho vyndat a omývat mořskou solí a mýdlem protex.Jinak nevím no… ![]()
já ho vyndala asi tak přibližně ve druhém měsíci..pár týdnů po porodu jsem ho bez jakých koliv problémů nandala ![]()
mě taky dírky nezarůstají…jen ta v nose..ale při troše dobré vůle by se dala prorazit..
Terezx píše:
No tím jak pupík „vyleze ven“ tak ten ocelový pierc je blbý, proto ten bioplast, který by neměl vadit, ptž se přizpůsobí a hlavně je delší…Přikládám foto
Juuu to jsem ještě neviděla pierc na těhu břiše
. Docela legrační…já uvažuju o píchnutí břicha ted po porodu, ale stejně se bojím, u píchání nosu jsem málem omdlela a to nejsem žádná máčka podle mě. ![]()
Nevím,já sundala nausnici s pupíku na zacatku tehotenství a ted Rok po porodu opet dala.Dírka nezarostla,takze neporadim,zkus se zeptat v nejakem studiu ,kde piercing delaji,tam by to meli poradit.
Ahojík, mám také piercing v pupíku již 5 let. Nyní jsem v 11 týdnu a rozhodla jsem se, že je mi líto ho vyndat. Naštěstí dnes existují speciální piercingy pro těhotné:
http://www.vivamoda.cz/…pro-tehotne/
Kdykoliv s piercingem měla má sestřička problém, smíchala si vodu se solí a piercing v pupíku si touto vodou proplachovala a za pár dní byl pupík zahojený a v pořádku ![]()
![]()
Evelínkáá píše:
Ahojík, mám také piercing v pupíku již 5 let. Nyní jsem v 11 týdnu a rozhodla jsem se, že je mi líto ho vyndat. Naštěstí dnes existují speciální piercingy pro těhotné:http://www.vivamoda.cz/…pro-tehotne/
Kdykoliv s piercingem měla má sestřička problém, smíchala si vodu se solí a piercing v pupíku si touto vodou proplachovala a za pár dní byl pupík zahojený a v pořádku
už to tu padlo
ale hodně štestí ![]()
Ahojky holky chtela bych se zeptat kde bych nasla na internetu a koupila tehotensky piercing. Dekuju