Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Terezx píše:
Speciální bioplast, který je měkký:-)
Terezx, Monny - díky, ale pořád tomu nerozumím - tohle jsem si samo přečetla na těch stránkách. Ale tady v diskuzi někdo popisu,jže se to roztahuje (asi kůže?
) a na těch stránkách že se to přizpůsobuje(asi ten plast
)…ale jak ![]()
jakože kůže se mi roztahuje do stran směrem od středu a proto by se „otlačila“ o kovový piercing..a ten plast se jakoby zploští a proto nevzniká otlak a podobné nepříjemnosti… ![]()
sorry, už asi přeháním, ale když to „nakreslím“:
průřez normálním piercem:
o
průřez plastikovým piercem po zploštění:
0
![]()
Asi takhle? Díky, díky…
sem holt asi trubka, nebo je to tím, že jsem 15 tt a tak nějak si vůbec neumím představit,jak moc se mi to břicho zvětší a roztáhne a co to udělá s kůží
no, je to mekky material, ktery se prizpusobi.. ja ho teda nemam, ja mam porad normalni piercing…
prikladam foto z 28tt… (Nyni jsem 32tt)
Monn, máš nádhernej pupan…už se těším
![]()
zrovna dnes jsem se dohadovala s kamarádkou, jestli je to moje břicho už regulerně těhu, nebo jsem jen tlustík ![]()
No tím jak pupík „vyleze ven“ tak ten ocelový pierc je blbý, proto ten bioplast, který by neměl vadit, ptž se přizpůsobí a hlavně je delší…
Přikládám foto ![]()
Andrees dekuju ![]()
Jinak, neni to pravidlem, ze pupik „vyleze ven“ Ale vetsinou vylejza kolem toho 25tt…
Me nastesti nevylezl, ale ta kuzicka u piercingu se mi natahla uz dost ![]()
Terez, to je tvuj pupek
Asi neeee ne, tak uz je ten pupik docela dost natahlej ![]()
Neblázni!!!
to néééé, to je jen ilustrační obrázek
Terez, to je tvuj pupekAsi neeee ne, tak uz je ten pupik docela dost natahlej
Terezx píše:
Neblázni!!!![]()
Jsem si rikala, ze mi to k tobe nejak nesedi ![]()
![]()
Monny89 píše:Terezx píše:Jsem si rikala, ze mi to k tobe nejak nesedi
Neblázni!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Vúúú, já si říkala, jestli je to tvé břicho Terezx ![]()
tak tohle se mi teda ale hrozně nelíbí, jak je ta nauška dlouhatánská, navíc musí zavazet…já mám od začátku(asi cca 5 let) ten nejkratší piercing co je na trhu, dlouhé naušnice se mi nelíbí a dost často jsem s nimi i zachytávala o oblečení…ale podle toho co píší na tom eshopu tak se dá ta bužírka zkrátit…tak snad… ![]()
Zkus kouknout na ebay.com, tam mají více na výběr…
Já taky nosím ten krátkej a i tak mi to občas vadilo…
Tak piercing šel minulý víkend ven…během týdne mi vyrostlo hrozně moc bříško,takže mě to začalo dost táhnout. Zpátky ho dám až po porodu, přítel je z pupíku bez nauška doslova unešenej ![]()
Ahoj, já ho vyndala hned při otěhotnění, dnes je malé rok a nezarostlo mi to. A to už ho vůbec nenosím.
Andrees píše:
Tak piercing šel minulý víkend ven…během týdne mi vyrostlo hrozně moc bříško,takže mě to začalo dost táhnout. Zpátky ho dám až po porodu, přítel je z pupíku bez nauška doslova unešenej
Andrees píše:
Tak piercing šel minulý víkend ven…během týdne mi vyrostlo hrozně moc bříško,takže mě to začalo dost táhnout. Zpátky ho dám až po porodu, přítel je z pupíku bez nauška doslova unešenej
já jsem ho už taky vytáhla, ale protahuju ho radši pořád…
I když mi manžel říká, že takhle je to bříško hezčí
![]()
Ta dirka vám nezaroste, nemusíte se toho vyndání vůbec bát
Pokud tedy nemáte úplně čerstvý pier.. Je to jako s dirkama na uších, ty taky nezarostou.. Já třeba naušnice nenosila 10 let a dirky mi nesrostly.. Jen se ucpou.. Ale někdy to je hold tak ucpané, že to nejde prorazit ![]()
Myslím si, že zarůst to může někomu, kdo to ještě nemá úplně zahojené a tkáně se zase spojí.. jako u řezné rány..a tak.. ![]()
hotaru - pupík mám píchlej už 7 let
takže vím, že mi to nezaroste.. ale i tak si to musím pro ten pocit protahovat ![]()
Speciální bioplast, který je měkký:-)