Piercing v pupíku v 6. měsíci těhotneství – zanícená dírka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TessAg
22.3.11 20:25

Speciální bioplast, který je měkký:-)

• Citovat
  • Upravit
696
22.3.11 20:53
Terezx píše:
Speciální bioplast, který je měkký:-)

Terezx, Monny - díky, ale pořád tomu nerozumím - tohle jsem si samo přečetla na těch stránkách. Ale tady v diskuzi někdo popisu,jže se to roztahuje (asi kůže? :lol: :think: ) a na těch stránkách že se to přizpůsobuje(asi ten plast :think: )…ale jak :?:
jakože kůže se mi roztahuje do stran směrem od středu a proto by se „otlačila“ o kovový piercing..a ten plast se jakoby zploští a proto nevzniká otlak a podobné nepříjemnosti… :?:
sorry, už asi přeháním, ale když to „nakreslím“:
průřez normálním piercem:

o

průřez plastikovým piercem po zploštění:

0

:?:
Asi takhle? Díky, díky… :roll: :oops: sem holt asi trubka, nebo je to tím, že jsem 15 tt a tak nějak si vůbec neumím představit,jak moc se mi to břicho zvětší a roztáhne a co to udělá s kůží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.3.11 20:58

no, je to mekky material, ktery se prizpusobi.. ja ho teda nemam, ja mam porad normalni piercing…
prikladam foto z 28tt… (Nyni jsem 32tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
22.3.11 21:03

Monn, máš nádhernej pupan…už se těším :srdce: :srdce: :srdce:
zrovna dnes jsem se dohadovala s kamarádkou, jestli je to moje břicho už regulerně těhu, nebo jsem jen tlustík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
23.3.11 07:54

No tím jak pupík „vyleze ven“ tak ten ocelový pierc je blbý, proto ten bioplast, který by neměl vadit, ptž se přizpůsobí a hlavně je delší…

Přikládám foto :-)

• Citovat
  • Upravit
36544
23.3.11 08:33

Andrees dekuju :wink:

Jinak, neni to pravidlem, ze pupik „vyleze ven“ Ale vetsinou vylejza kolem toho 25tt…
Me nastesti nevylezl, ale ta kuzicka u piercingu se mi natahla uz dost :mrgreen:

Terez, to je tvuj pupek :think: Asi neeee ne, tak uz je ten pupik docela dost natahlej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
23.3.11 08:34

Neblázni!!! :-D :-D to néééé, to je jen ilustrační obrázek

Terez, to je tvuj pupek :think: Asi neeee ne, tak uz je ten pupik docela dost natahlej :think:
  • Citovat
  • Upravit
36544
23.3.11 08:47
Terezx píše:
Terez, to je tvuj pupek :think: Asi neeee ne, tak uz je ten pupik docela dost natahlej :think:

Jsem si rikala, ze mi to k tobe nejak nesedi :think:
:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
23.3.11 12:16
Monny89 píše:
Terezx píše:
Jsem si rikala, ze mi to k tobe nejak nesedi :think: :lol: :lol: :lol:

Vúúú, já si říkala, jestli je to tvé břicho Terezx :lol:
tak tohle se mi teda ale hrozně nelíbí, jak je ta nauška dlouhatánská, navíc musí zavazet…já mám od začátku(asi cca 5 let) ten nejkratší piercing co je na trhu, dlouhé naušnice se mi nelíbí a dost často jsem s nimi i zachytávala o oblečení…ale podle toho co píší na tom eshopu tak se dá ta bužírka zkrátit…tak snad… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
23.3.11 13:18

Zkus kouknout na ebay.com, tam mají více na výběr…
Já taky nosím ten krátkej a i tak mi to občas vadilo…

• Citovat
  • Upravit
696
14.4.11 15:49

Tak piercing šel minulý víkend ven…během týdne mi vyrostlo hrozně moc bříško,takže mě to začalo dost táhnout. Zpátky ho dám až po porodu, přítel je z pupíku bez nauška doslova unešenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.4.11 15:56

Ahoj, já ho vyndala hned při otěhotnění, dnes je malé rok a nezarostlo mi to. A to už ho vůbec nenosím.

Andrees píše:
Tak piercing šel minulý víkend ven…během týdne mi vyrostlo hrozně moc bříško,takže mě to začalo dost táhnout. Zpátky ho dám až po porodu, přítel je z pupíku bez nauška doslova unešenej :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.4.11 16:04
Andrees píše:
Tak piercing šel minulý víkend ven…během týdne mi vyrostlo hrozně moc bříško,takže mě to začalo dost táhnout. Zpátky ho dám až po porodu, přítel je z pupíku bez nauška doslova unešenej :mrgreen:

já jsem ho už taky vytáhla, ale protahuju ho radši pořád… :lol: I když mi manžel říká, že takhle je to bříško hezčí :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
14.4.11 16:12

Ta dirka vám nezaroste, nemusíte se toho vyndání vůbec bát ;-) Pokud tedy nemáte úplně čerstvý pier.. Je to jako s dirkama na uších, ty taky nezarostou.. Já třeba naušnice nenosila 10 let a dirky mi nesrostly.. Jen se ucpou.. Ale někdy to je hold tak ucpané, že to nejde prorazit :lol:
Myslím si, že zarůst to může někomu, kdo to ještě nemá úplně zahojené a tkáně se zase spojí.. jako u řezné rány..a tak.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.4.11 16:20

hotaru - pupík mám píchlej už 7 let :mrgreen: takže vím, že mi to nezaroste.. ale i tak si to musím pro ten pocit protahovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí