Pigment? Bříško a díra piercing

Anonymní
27.5.19 10:51

Pigment ? Bříško a díra piercing

Ahoj holky, nikdy jsem neměla žádné skvrny pigmentové pořádně nemám ani pihy.. tak moc nerozpoznám co je co. U te díry po vyndani piercingu, je to pigment nebo ta díra se jizví ze praskne? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.5.19 10:58

Ahoj, zrovna včera jsem si vyndala piercing z pupíku, protože už mi na rostoucím břichu začal vadit, vypadá to úplně stejně jako tvoje jizva po piercingu a vypadala uplně stejně i u mého prvního těhotenství, nepřijde mi podle fotek něco v nepořádku, prostě tmavší nevybledlá jizvička stejně jako jakákoli jiná jizva kdekoli jinde na těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.19 11:35

@Mamazkoncesveta a po porodu si to měla jak predtim? Já se bojím aby to takto nezůstalo nebo ještě hůř, aby se to nerozjelo protože bricho mám strašně naplý jako kuzi a někdy mě ta díra dokonce bolí tak si ji promasirovavam bioilem

• Citovat
  • Upravit
27.5.19 12:00
@Anonymní píše:
@Mamazkoncesveta a po porodu si to měla jak predtim? Já se bojím aby to takto nezůstalo nebo ještě hůř, aby se to nerozjelo protože bricho mám strašně naplý jako kuzi a někdy mě ta díra dokonce bolí tak si ji promasirovavam bioilem

Je to normální, jak břicho po porodu splasklo, tak se to vrátilo do normálu, jen jsem si tam ten piercing vracela pozdě a měla jsem problém to protáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí