Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zajímalo by mě, kdo máte pihovaté děti, v jakém věku jim pihy naskákaly? Já jsem pihovatá a manžel byl v dětství taky, tak předpokládám, že naše dvojčata budou taky. Zatím jim je rok a pul a nemají ani jednu pihu ![]()
Dceři skáčou teď kolem třetího roku, takové malinké, zatím má tři, starší taky začaly až takhle později, jako miminka ani jednu. Jsem zvědavá, já jich mám pár dokonce odstraněných, fakt velká znaménka, Ani osmiletá ještě nemá žádný náznak, zatím malé ploché pihy, malinké tečky.
Pocitam, ze nejde o znaminka, ale o pihy „ze slunicka“. Naskakaly nekdy kolem 5. roku, pokud si pamatuju. ![]()
Já jsme hodně pihatá a dcera měla první pihu cca v roce, ted v 3,5 jich má asi 6. Mimino nemá zatím žádnou.
@asha přesně tak, myslím pihy „od sluníčka“ (ja je teda mam celoročně
), co mivaji děti na nose a obličeji
Já jsem světlá, blond, modré oči, pihatá. Manžel je tmavý, hnědé oči i vlasy, pihatý není. Starší syn má 3,5 roku, je celý manžel, pihy zatím nemá a myslím, že ani mít nebude. Zato ten mladší je zase pro změnu moje věrná kopie: bledý, modré oči, téměř bílé vlásky a hádám, že ten pihatý po mě asi bude. Má ovšem teprve 1,5 roku. Mě začaly rašit až později, snad někdy v 5 letech. Na fotkách ze 4 let totiž ještě nic nemám a v první třídě už ano. ![]()
Pihy na nose v létě trochu mám. Dcera 2,5 roku zatím ne. Před prvním rokem se jí udělala krásná piha na zadku ve tvaru hvězdičky. ![]()
@Popokatepetla píše:
@asha přesně tak, myslím pihy „od sluníčka“ (ja je teda mam celoročně), co mivaji děti na nose a obličeji
Ja taky, ale nekdo rika pihy a mysli znaminka ![]()