Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte co je to za botičky? Moc se mi líbí, jsou kotníkové a vypadají kvalitně a ta stříbrná barva je pěkná ![]()
Netusim, ale kvalitní kotnickovou obuv vyrábí firmy Fare a Santé, tak bych mrkla ne jejich stránky ![]()
@Markéta80 píše:
@Mamudije možná primigi
podle toho leskleho materialu bych taky tipla primigi, maji takove typy boticek.
Myslim ze je to Sante, ty mely kytickove podrazky, ale jsou strasne tuhe, jako prvni bych je urcite nebrala.
Tak ted koukam, ze podrazka tam je, na mobilu mam ty nahledy vselijake, a jsou jine http://www.detskeboty.cz/…20510-77.htm
Příspěvek upraven 25.01.15 v 21:47
Takove jsem videla i u bati, ale tam nebrat. Ty materialy nic nevydrzi a je to stejne drahe jako kvalitni kozene.
@Ivaneska @Markéta80 @kroutilka @berruska @MarieOVMUC holky, moc díky za odpovědi
jak jsem jedna z vás vložila ten odkaz http://www.detskeboty.cz/…20510-77.htm tento tak ty jsou krásné takové holčičí, jakou máte zkušenost s těmito botky? Nebo na první chůzi doporučujete jiné? ale líbí se mi tento styl
@Mamudije za me je nejlepsi jit do obchodu s certifikovanou detskou obuvi a vybrat si co nejlepe sedne nejen vzhledem.
@Mamudije no raději vyzkoušet
, já pro malou jako první brala richtry, má úzkou nohu
, tyhle mě přijdou šiší a nedělají moc na tkaničky takže tu nohu moc nestáhneš
, malá měla richtry, zimní superfity a pak ecca ty jsou teda super
a letos uvidim zatim mam vybrané geox ale pokud někde objevim ecca ideál v akci tak beru ty, v těch se jí chodilo krásně od prvního nazutí ![]()
My meli prvni DPK (ceska certifikovana), v tech nechtela chodit. Prvni boticky, ve kterych chodila jsme tedy meli Richter (kvuli uzke noze), potom vetsinou Superfit nebo Richter, zimni vysoke uz druhou sezonu Primigi. Chce to boticku osahat, hlavne nechat ditko v ni chvilku pobyt, v pripade prvnich botek by s tim prodavacky nemely mit problem.
Jinak Geox, Ecco - delaji taky v podobnem stylu s lesklymi materialy. Maji outlet ve Sterboholich, daji se tam sehnat s peknou slevou.