Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem
Ráda bych pokecala s nehtařkami nebo amatérkami které dělají gelové nehty. Ocením různé tipy, rady, nápady, návody na zdobení gelových nehtů. Jaké značky gelů se Vám osvědčily? Jaké techniky zdobení rády používáte? Budu ráda když přispějete i fotkami
Já s gelovými nehtami začala asi před 2 měsíci. Zatím zkouším na rodině a známých. Mám certifikát už od střední školy ale dostala jsem se k tomu až ted na mateřské. Baví mě to a ráda bych se zdokonalovala. Přikládám několik fotek svých prací. Nejsou ještě dokonalé, NEBERTE TO JAKO REKLAMU.
Ahoj ![]()
Rada pokecam, nehty jsou muj konicek ale zaroven uz cca 7 let i prace. Jinak pracuji s radou Nsi Platinum a nemenila bych
s cim pracujes ty?
Ahoj
konečně někdo
tak to jsem proti tobě kuře
já jsem tet zkusila HPN - barevné gely a modelační a TOP mam od PLATINUM LED… zatím pracuji s modelačním gelem který má tužší konzistenci abych ho stíhala nanest a nestekl mi… to ty už máš zřejmě tu strední hustotu vit?
konecne po tech dvou mesicich mam pocit ze zvladam C oblouk…:) asi pred 14 dny jsem si koupila razitka tak tet bojuji s tim
mas nejake oblibene zdobeni co nejvice preferuji zakaznice? ja bych se rada naucila s temi foliemi…:)
Ja pouzivam platinum intense. Je to ta stredni hustota, vyhovuje mi nejvic
jj s ceckem jsem take chvili bojovala.
rekla bych ze vseobecne zdobeni je ted dost na ustupu. Nejvice frci. celogely ale sem tam razitka, rucni nail art zdobickama, atd… zkusim prilozit foto ![]()
To jsou moje nehty pred materskou, a koukam ze jsem si pekne ohoblovala kuzicku kdyz jsem to priblizila ![]()
No tak ty jsou nadherne. ty první si umím predstavit max. na prehlidku
ale jsou krasny. ke me spis jsou starsi pani nebo mlade a neodvazne.
ty druhy jsi delala jakou technikou? to kreslis takle titerne steteckem?
co jsou celogely? nail art zdobicka? promin ja vim jsem mimon ale zacinam ![]()
Koukam ze ja mam taky ten platinum intense…ale jenom modelak a top a podklad tyy bvarevne mam HPN..jaky modelak pouzivas aby jsi zakryla nehtove nedokonalosti pri francii???ja mam ten pink…nebo pouzivas jeste nechtovy make up?
@wiki čiki To malování je OS - one stroke, na youtube plno videí. A celogel je prostě jednobarevný nehet, opak FM.
Jinak já dělám nehtíky lehce přes 8 let, kurz mám ze školy a chvíli jsem i podnikala, ale momentálně dělám jen jako koníček a doufám, že po dětech se k tomu znovu zase vrátím oficiálně. Značek jsem vyzkoušela mraky, ale nejvíc jsem spokojená asi s Bušíkem, protože je nejlevnější a drží. Jako lesk používám base/top gel-lak od Nail1, ale na této značce netrvám, barevné gely a gel-laky mám plno značek - nejvíc asi EBD a Topnails a dál NSI, Nail1, Crystal nails, MKprofinails a pár z ebay. ![]()
Poslední rok dělám skoro pořád jen celolaky/celogely a hodně bláznivý nehtíky, holky si většinou vymyslí a donesou předlohu. Nejvíc dělám a nejradši mám zdobení razítky. ![]()
@wovel a objednáváš gely z internetu? nemas tip na nejakou dobrou stranku s kvalitnimi a cenove dostupnymi gely? a ty prvni gelovky (to mramorování) je dělané kuličkou? koukam ze umis i nehtove ombre..:) to se dela tou houbickou vit. ![]()
Razítka mi taky vyhovujou je to celkem nenárocne..teda az na tu zpotrebu odlakovace a laku
jesnou jsem je dala na odmasteny nehet a razitko moc nechytalo. z toho jsem pochopila ze se razitko nanasi primo do vxypotku. je to pravda?
@wiki čiki
Nene razitka se nedavaji do vypotku ale na „suchy“ nehet
bud na vymodelovany nebo klasika na prirodni nehet
Aha.me ty minuaturni obrazky nejak nechytly. Ale barevny gel se preci neotira vypotek nebo jo? Mozna to nechytalo protoze jsem s tim nepracovala dostatecne rychle ale nevim.