Pije jen granulovaný čaj

844
2.6.10 10:31

pije jen granulovaný čaj

Naší dcerce bude rok a nechce pít nic jiného než granulovaný čaj. Vyzkoušela jsem vodu, všechny možný druhy pytlíkových čajů, ale jen si cucne a víc toho do ní nedostanu. Vím, že ty granulovaný čaje nejsou moc zdravý a ráda bych je nahradila něčím zdravějším, co by mi malá byla ochotná vypít. Četla jsem tu o přislazování glukopurem. Myslíte, že je to lepší než ten granulovaný čaj? Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
2.6.10 10:39

ano určitě raděj přisaď glukopurem, než gr. čaj. Nejen že pořáně kazí zuby, ale mi po něm měli i atopický exém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
2.6.10 10:43

Toho se právě bojím. Byla jsem ráda, že vůbec něco vypije, ale teď jsem taky četla o tom atopickym exému. Doufám, že to s tím glukopurem bude chtít. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
2.6.10 11:03

Já si myslim, že tim glukopurem přisladit je tisíckrát lepší než ten granulovaný… Já teda malému nesladim, ale ted má průjem a musim mu dávat černý čaj a ten jsem mu teda tim glukopurem dosladila… A zkoušela jsi nějaké ty ovocné štávičky naředit vodou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
2.6.10 11:19

Náš také vodu nepije, kupuji již hotový čaj od Hipp, ten pije, ale postupně jsem začala ředit, a jde to dnes už má jen takovou skoro obarvenou vodu na 260ml tak 30ml toho čaje a ještě mu to snížím, nevím jestli dojdeme až na vodu, ale jsem ráda. Bylo to ze začátku sice dražší, ale volila jsem mezi tímto řešením a granul. čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
2.6.10 11:52

nevím přesně jaké myslíte granul.čaje…ale pokud pije takové ty obyč.k sehnání v potravinách. tak co zkusit právě třeba granlované čaje od HIPPU?přislazovat glukopurem ano, ale těžko říct, jestli jí tím ošidíte :wink: tak hodně štěstí…dětičky jsou potvůrky a občas jim šmakuje to, co zrovna nemá :wink: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
44198
2.6.10 12:44

Vařím dětský sáčkový čaj,přislazuju glukopurem..
Je to levnější a nemyslím si,že granulované čaje jsou právě to,co musí v dětské výživě bezpodmínečně chybět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.6.10 13:06

Taky vařím sáčkové a přislazuju glukopurem, jinak by mi je nevzal. Zkouším i ubírat množství, ale vždycky to prokoukne :mrgreen:

Granulovaný čaj miluje, především dětský sen od Hippu, ale mám ho doma jen pro ty případy, kdy vyvádí, chce pít hned a já nemám čas nechat louhovat sáček. Nebo na cesty je to taky fajn.

Nijak pravidelně ale bych ho nedávala a už vůbec ne jako jediný čaj. Je dost sladký, konkrétně ten od Hippu.

• Citovat
  • Upravit
844
2.6.10 13:17

Ty štávičky jsem taky zkoušela a nechtěla je. Je to potvůrka. Kupuju čaj od Hami, ale taky je docela dost sladký. Zkusím glukopur a uvidím. Děkuju za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.6.10 13:40

Tak ja davam Hami nebo Hipp jen na obarveni vody, ale ted jsem tu nedavno zjistila, ze Sunar vyrabi ganulaty, ve kterych neni sacharoza :palec: (tomu, do mi v jine diskuzi toto poradil, timto dekuji :wink: )
Maji spoustu prichuti, jen ted prechazeji z baleni v papirovych krabicich na nejake umelohmotne dozy, tak nebyl nikde k sehnani, ale dnes jsem kupovala ve Schleckeru.

Vcera jsem se konecne podivala, kolik toho cukru v Hami je a je ho tam 93g ve 100g granulatu :cert: Takze u nas uz jen sunar napoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
2.6.10 15:15

Tak jsem se dívala kolik cukru je v tom hotovém čaji (prodávají ve sklenici) a ve 100ml je 6,2g sacharidů z toho 5,2g cukru, takže to je dost velký rozdíl podle těch granulovaných :mrgreen: to jsem ráda a při našem ředění :-D skoro nic :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
2.6.10 16:24

Prosím vás, kolik glukopuru na kolik ml mám dát? Ten od Sunaru jsme taky měli, ale pak už se nám ho nepodařilo sehnat, tak třeba teď už k sehnání bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.6.10 22:48

Musíš odzkoušet, čím méně, tím lépe :mrgreen: Já dávám jednu plnější lžičku na 300 ml láhev.

• Citovat
  • Upravit
15977
6.5.13 13:47

Oživení diskuze

Jak ten glukopur chutná? Není to něco jako melasa? Do dcery žádné tekutiny nemůžu dostat. Jen stříkačkou, tak asi budu muset omezit mé stanovisko (žádné cukry) a pytlíkový čaj jí osladit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí