Příkrm mrkev s brambory od Hami
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
ahoj, řekla bych, že je to úplně normální, u dcery jsem taky měla vychytáno co mi sní a co ne.
Mně ty příkrmy snad všechny „smrděly“ a nechutnaly a holce ano, ale pamatuju si na jeden, kterej jsme měly rády obě - bylo to nějaké kuřecí maso s bramborem a koprem, asi od Sunárku, a možná až od 6.měsíce,,, a ten kopr tomu dal nádhernou vůni a i zajímavou chuť.
No, to sem se nechala unést
,,,, takže ano, za mě je to možné a normální, čili chce to vyzkoušet a velice brzy budeš vědět co ano a co ne, tak se tím řiď, přičemž nějakou tu pestrost, v rámci možností, se snaž zachovat.
A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcera ho jedla v pohodě. Zase dávila brokolici
A mně chutnají příkrmy jen dva
Podle mě v tom žádné pravidlo nenajdeš, prostě jí nechutná a basta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já myslím, že je to případ od případu. Moje dcera mrkev apod. od Hami miluje, ovšem takové „scénky“ mi předvádí s ovocem, nedá ho do pusy ani za zlatý prase. Co se týče ovocným příkrmů od Hippu, tak tam už je ochotná něco skousnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JÁ BYCH ŘEKLA ŽE PŘÍKRMY OD SUNÁRKU JSOU NEJ.I MĚ KRÁSNĚ VONĚLY.NE JAKO PSÍ KONZERVA-ALE JAKO NORMÁLNÍ JÍDLO.JÁ KUPOVALA PAK UŽ JENOM JE.ALE HONZÍK NEBYL VYBÍRAVEJ.JEDL VŠECHNY. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAk ja hami jednou chtela koupit a nekoupila, pac je tam skrob!
Nej nej mrkev a brambor je od Babylove z DM. Je to 190g sklenicka za 17Kc
A taky Hipp je super- ale mala sklenka docela draha.
Hippka je jemneji mixovana.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, tak mi jsme zacali babylove mrkvi bio, pak od hami prvni lzicka brokolice, mrkev od sunarku je pekne hnusna, to nechutnalo ani me, takze jedeme od hami a micham s babylove mrkvi bio a je to ok, ale musis to vyzkouset…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám nakoupený zásoby všeho možnýho od Hami, tak doufám, že ten exces byl jen na tu Mrkev a brambory, že to ostatní papkat bude, třeba ty s masem a tak..
Samotnou první karotku taky od Hami snědla a chutnala jí. Ten pórek tam vadil i mně
Dneska jsem jela tedy nakoupit do DM, co jste mi poradily, tak zítra prubnem tu Babylove mrkev a brambory.
a taky jsem vzala dýni a cuketu - něco i od Alnatury, taky to někdo doporučoval..
ufuf… ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak já mám malou doteď takřka výhradně na skleničkách, protože jsem ještě v okolí nenašla dodavatele dobrý zeleniny.
Baští je s chutí, spíš je u ní problém náladovost - co jí jeden den chutná, to do ní pozítří nenacpu ani pod nátlakem.
A jedna opačná zkušenost - dnes jsem poprvé zkoušela od hami nějakou krůtu s dýní, no chutnalo to všelijak, byla jsem přesvědčená, že to za půl hodiny půjdu spláchnout do záchodu - a ejhle, v malý to zahučelo, ani nezafuněla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my jedeme napůl na skleničkách a napůl vařím, resp. skleničkuju jednodruhovky od Hami (brokolice, mrkev, květák) a mrkev od Hippu, zbytek vařím na dávky do mrazáku a pak to míchám. Ještě někdy zamíchám Zahradní zeleninu od Hami, třeba třetinu malé skleničky.
Zkoušela jsem od Hami i mrkev-brambor a přesně z toho důvodu, co píšeš, to malej nechtěl - ten pórek je u krok vedle
Skleničkovou mrkev + domácí brambory mi snědl tenkrát málem i se lžičkou.
Fakt je, že mu tu směsku asi dělám dost pestrou a jen občas vyměním jednu složku, v podstatě neustále má mrkev-pastinák-brambor-maso + cca dve složky z tohoto: květák/brokolice/dýně/Zahradní zelenina/červená řepa/Brambor-cuketa ze skleničky Babylove z DM.
Mám pocit, že ty moje směsky chutnají všechny stejně
, ale že hlavní chuť tam dělá chuťově výrazný králík, co jsem ho začala dávat (každyý den), malej se dost oblizuje na všechnu zeleninu.
K vícesložkovým míchaným skleničkovým příkrmům nějak nemám chuťovou důvěru. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já jsem dneska „zaexperimentovala“ a koupila jsem prikrmy od DM, Elinka roste a tech 125 od Hami je uz malo, davat ji dve sklenicky se zas moc nevyplati finance. Mela jsem malinko obavy, ale zbastila to naprosto bez problemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak jak jsem včera nakoupila, dneska jsem dala tu všemi opěvovanou Mrkev a brambory Bio od Babylove z DM a musím říct, že super!!
Kdyby mi něco nechala, dojela bych to ochotně sama, ale mladá dáma to zbodla jedna radost!
Takže díky za tip! Je to fakt vynikající - pokud lze o tomto druhu stravy vůbec takhle mluvit
Téměř Chateaubriand s lanýžovou omáčkou!
![]()
Jsem zvědavá na tu dýni a cuketu, prej to mají děti taky rády, hlavně tu dýni.
- Citovat
- Upravit
marylin- tak dyne a cuketa byl pro moje mrkvovobramborove dite blivajz- plivala metr daleko… a nejel pres to vlak......
No a pokud muzu jeste doporucit az zacnete s masem- tak nej nej je taky od babylove mrkev s bramborem a hovezi a cena super 24Kc
No a ted uz ji chutna i jine o babylove i ryze s necim, testoviny s necim.
A dnes papala sunarek zeleninu s telecim a smakovalo ji taky- a i to hezky voni, ochutnat jsem ale nemela odvahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo fakt jsou super, ovoce je taky dobre.......ale zase tadyy nejvic jede Sunarek v kelimcich a hami frutapura
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky!
Díky! 
Teď jsem zkoušela dát malý příkrm Mrkev s brambory od Hami (od ukonč. 4. měs.), ale plivala to, totálně jí to nechutnalo, i se dávila, přitom včera tu od Hippu stejného názvu snědla v pohodě. Pak jsem na tu skleničku koukala, že je tam i pórek, tak to přisuzuju tomu. Mně samotný to taky přišlo dost hnusný, ten pórek je tam dost cítit, ale že to nechutná dospělýmu není úplně směrodatný.. Máte s tím zkušenost, že by to dětem nechutnalo?