Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mám dotaz, máme jít s dvouletým synem na urologii. Má zůženou kůžičku na pindíku. Sice mu jde přetáhnout, ale Dr. nás pro jistotu poslala na urologii aby se mu na to podívali. Můžete mi říct co nás čeká?
Díky
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahoj, tady se o zůžené předkožce debatovalo, ale jsou tam ty horší varianty, kdy se přetáhnout nedá ![]()
Abaja
Ahoj Ibu, my jezdime s dvouletym synem na urologii kvuli nesestouplemu varlatku, ted v listopadu nas ceka zakrok a mimo jine mu hned upravi i predkozku,protoze jde pretahnout jen malinko.
Na predkozku se jinak ceka do tri let,ale oni to udelaji hned pri jednom,kdyz uz bude v narkoze…
Nebude to ale obrizka,jen mu to nejak strhnou dolu.
Ale ty se neboj, daji vam treba jeste cas,jen poradne pretahujte dal a ono se to jeste muze zlepsit samo ![]()
Ahoj holky!
V zářijovém čísle časopisu „Máma a já“ je několika stránkovej článek o pindíkách a předkožkách. Tam píšou vůbec nepřetahovat ani nic podobnýho. Jenom se to natrhne a udělají se srůsty a potom to fakt přetáhnout nejde. ![]()
A z toho ja jsem ale treba taky jelen. Jedna dr rika nepretahovat,jina dr zase pretahovat,tak jak to teda je? V tom aby se jeden vyznal ![]()
Ahojky, já jsem malému pindíka nepřetahovala, ale museli mu ho asi v roce strhnout, protože mu začal otékat! A to by mohl přestat čůrat a je problém. Takže hlídat a hlídat, v teplé vodě občas zkontrolovat a lehce přesunout kam to jde aby se vyplavila nečistota. Jo je to problém s malýma mužskýma ![]()