Pindík - problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.5.16 21:08
@Anonymní píše:
Mám ročního syna. Po antibiotikách má opruzeniny a konec pindíka červený. Není vidět ani ústí moč. trubice. Dostali jsme mastičku Imazol Plus. Dneska jsem našla na pindiku prasklinku a trochu krve. Může se vše ještě srovnat a být v pořádku nebo se mám smířit s tím, že už bude mít problémy? Heřmánek dávat nemám.

Nikdo nereagoval. :( Jsem z toho nesvá. Doktorka to neřešila. Nikdo kolem mě neměl s klukama žádný problém. Co s tím? Opruzený už není, ale ústí močové trubice pořád není vidět - tak, jak to bylo před opruzením.

• Citovat
  • Upravit
720
21.5.16 12:03

Nemá smysl teď řešit. Prostě pečuj jako doposud, běžná hygiena, a buď se to srovná nebo ne, na nějaké závěry je strašně brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 13:39

Prosím o radu. Mám půl ročního chlapečka. Předkožku stahujeme, jak nám radil Dr. Teď se synovi udělal bílý pupínek a zvětšuje se.. Když sesunu předkožku, tak jde vidět. Jinak ne. Nebolí ho to ani nijak netrápí. Co by to mohlo být? Dokládám foto na posouzení, snad nikoho nepohorší :oops:

• Citovat
  • Upravit
27587
19.1.19 13:42
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Mám půl ročního chlapečka. Předkožku stahujeme, jak nám radil Dr. Teď se synovi udělal bílý pupínek a zvětšuje se.. Když sesunu předkožku, tak jde vidět. Jinak ne. Nebolí ho to ani nijak netrápí. Co by to mohlo být? Dokládám foto na posouzení, snad nikoho nepohorší :oops:

jsi nahlášená
dávat takovýhle fotky na net v dnešní době fakt může akorát pitom.ec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.1.19 13:44

S tím jsi měla jít v pátek k lékaři, ne v sobotu na emimino.

• Citovat
  • Upravit
7712
19.1.19 13:51
@Janli píše:
S tím jsi měla jít v pátek k lékaři, ne v sobotu na emimino.

Presne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
19.1.19 13:54

jako promiň,ale ty opravdu nebudeš normální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.1.19 13:54

Tak takovouhle fotku dát na internet je fakt odvaha :zed: a s prominutím hloupost. Stejně jako stahování předkožky, kterou už v dnešní době doktoři nedoporučují. Nám na roční prohlídce doktorka řekla, že v žádném případě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
19.1.19 13:58
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Mám půl ročního chlapečka. Předkožku stahujeme, jak nám radil Dr. Teď se synovi udělal bílý pupínek a zvětšuje se.. Když sesunu předkožku, tak jde vidět. Jinak ne. Nebolí ho to ani nijak netrápí. Co by to mohlo být? Dokládám foto na posouzení, snad nikoho nepohorší :oops:

Co je ta bílá tečka nevím, ale dle foto to má nějaké zarudlé a opuchle, nebo to tak jen vypadá? Já mám syna 9m a nestahujeme. Vím že se to teď dost řeší, zda ano či ne. Mě to přijde zbytečné v tomto věku a ani to nejde, nebudu to dělat na sílu. Napadá mě zda jsi mu spíš neublížila právě tím....... Každopádně v pondělí zajdi k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
19.1.19 14:16

V šesti měsících je brzo. To se ti doktoři nemůžou shodnout :( každopádně zajděte k doktoru. Mě to přijde jako nějaký tukový ložisko…v pondělí jděte když ho to nebolí. Můžete zatím oplachovat řapíkem… třeba to praskne samo :nevim: tak pak to pořádně omýt. U druhého dítěte doporučuji počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 14:18

@Staworowski Také bych nestahoval, ale náš pediatr zastává pravidlo STAHOVAT OD NAROZENÍ. Na poslední kontrole mi trošku vynadal, proč nestahuji. Synovi předkožku začal přetahovat a samozřejmě mu potom tekla krev. Namazal mu to a důrazně zopakoval, že přetahovat musím .. S tímhle zkušenosti vůbec nemám, zda přetahovat nebo ne a odkdy…

Červené to normálně nemá, jen při přetáhnutí. Určitě to nedělám násilím. Hodně jsem četla zde na emiminu o mazových váčcích a podle popisu jsem si nebyla jistá, zda to může být ono nebo ne. K lékaři samozřejmě zajdu..

• Citovat
  • Upravit
5498
19.1.19 14:21
@Anonymní píše:
@Staworowski Také bych nestahoval, ale náš pediatr zastává pravidlo STAHOVAT OD NAROZENÍ. Na poslední kontrole mi trošku vynadal, proč nestahuji. Synovi předkožku začal přetahovat a samozřejmě mu potom tekla krev. Namazal mu to a důrazně zopakoval, že přetahovat musím .. S tímhle zkušenosti vůbec nemám, zda přetahovat nebo ne a odkdy…Červené to normálně nemá, jen při přetáhnutí. Určitě to nedělám násilím. Hodně jsem četla zde na emiminu o mazových váčcích a podle popisu jsem si nebyla jistá, zda to může být ono nebo ne. K lékaři samozřejmě zajdu..

Je to tvoje dite a ty mu nechas pediatrem poskodit predkozku :roll: . Je uplne jedno, jaky nazor zastava on, ZZ syna jsi ty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.1.19 14:22

Fotku fakt smaž.
A jinak myslím, že to bílé je nahromaděné smegma. Pokud to syn nemá červené nebo napuchlé, tak bych počkala do pondělí a šla normálně k dětské. Kdyby byl jakýkoliv další problém, tak hned na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 14:25

@rozand První dítě dceru, kolem sebe samá ženská, 4 sestry. Takže v klučičích záležitostech, jako je přetahování předkožky, jsem laik. A pokud je někdo lékař, tak předpokládám, že ví, co dělá..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.19 14:27

@Mala.ještěrka Kdybych věděla jak? Nějaká rada, jak ji smazat? :nevim: ..

Červené to normálně nemá, ani nateklé. Nebolí ho to vůbec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA