Pití kojenců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Všude se říká, že mléko stačí
beru všechno pocitově. Pokud máš pocit, že je to málo kapkou vody nebo čaje se nic nepokazi
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli bude pít vodu nebo čaj, tak jí dej. Tekutiny navíc se ve vedrech vždycky hodí. Ale jestli nic jiného než UM nebude chtít, taky jí to bude stačit. Případně bych trochu zvýšila množství UM během dne. Moje dítě dlouho nepilo nic jiného než mléko a léto přežilo bez úhony.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně ji zkus nabídnout, naopak u UM by se tuším měla podívat voda či čaj. Při kojení stačí jen MM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Názory se různí. Jeden doktor mi cpe, ať dávám vodu a další říká, že se má v horku kojit na požádání. Prý kojení stačí. Já teda jen kojím. Ovšem nevím, jestli je v užívání um nějaká výjimka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K um bych dala i vodu v mezičase, precejenom kojit můžu na požádání a v tomhle vedru kojim každou chvíli, ale u UM musíš držet ty rozestupy a zkus si v tom vedru třeba 3 hodiny nepít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pri kojeni se nedoporucuje, az s prikrmy, ale co vim, pri UM se muze. Muzes kojeneckou nebo prevarenou a vychladlou vodu. Caj nevim, jestli uz je pro 2mesicni, ja davala az podstatne pozdeji, cista voda je stejne nejlepsi
Jo vlastne davala jsem minimim fenykloveho odvaru, ale to bylo kvuli prdum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při um se voda dávat může. Um se nepřizpůsobí tak jako mateřské. Kojit se může 3× za hodinu ( děti mám jarní, tak o kojení v létě něco vím), um udělat těžko, aby bylo na žízeň především. Kojeneckou vodu bych dala, v těch vedrech. Po lžičce třeba, nebo lahvičkou na vodu/čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malineka píše:
Názory se různí. Jeden doktor mi cpe, ať dávám vodu a další říká, že se má v horku kojit na požádání. Prý kojení stačí. Já teda jen kojím. Ovšem nevím, jestli je v užívání um nějaká výjimka.
Ano je. Um se nedá přizpůsobit jako kojení. Když se kojí podle potřeby, nic přidávat netřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se loni v červnu narodila dcerka, také byla na UM a dávala jsem jí k němu i fenyklový čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat mám 2 měsíční holčičku a dávám ji UM ale nevím jestli ji nemám dávat i něco pít v tomhle horku třeba kojeneckou vodu nebo nějaký čaj? A nebo jestli ji stačí jen to mléko moc děkuji za odpověď