Pití před spaním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2424
3.10.20 19:53

Pití před spaním

Zdravím Vás zkušenější maminky :mrgreen: Mám takový úsměvný dotaz. Pro někoho to může být kravina, pro mě je to momentálně téma číslo 1 :lol:

Jde o pití děti před spaním. Naše malá (2 roky ) si začala před spaním vyžadovat pití. Abych vám nastínila situaci : Jde do postýlky napije se, potom se chvilku převaluje, vykládá si, po chvíli začne fňukat a když dojdu tak chce zase napít, i když třeba před 15min pila. Jde mi o to… Nechaly by jste ji před spaním se tak nelévat vodou nebo by jste se to snažili odbourat? Řeším to hlavně zdůvodů budoucího odplenkovaní během spaní bo když se tak naleje vodou tak je jasný, že to prostě pustí. Takže jak by jste to řešili? :mrgreen: Dát napít když si řekne nebo to zkusit zakecat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1063
3.10.20 19:57

Dokud ji budes davat plinky, tak ji dej i to piti, kdyz ho tak chce. Je to jedno. Az mit plenky nebude, nedavej ani piti. A pod prosteradlo dej takovou tu pogumovanou ochranu matrace. Az bude vetsi a sikovnejsi ve smyslu samostatnejsi dojit si i v noci na zachod sama cca ve 4 letech, tak ji muzes to piti zase zacit davat, kdyz bude chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
3.10.20 20:02

Když ma pleny, tak bych nechala, nas taky pije pred spanim a kolikrat se vzbudi i behem noci, jenom aby se napil. Nedat, tak bude pul noci jecet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
3.10.20 20:02

Nedávám pití. Do postele jde vycurané a napité dítě. Jak se rozloučíme, už se nevracim a na pozdější reklamace neberu zřetel. Dělám to i kvůli sobě. U nás to začalo pitím, pak chce na WC, podat plyšáka, naklepat polštář, deku, otevřít okno, zavřít okno, podat ponozky…

• Citovat
  • Upravit
7673
3.10.20 20:03

Dcera je bez plín od asi necelých tři let na noc. A dávám pít jak chce. A nikdy žádná nehoda. Dokonce před spaním pije dvě deci mlíka. A jak chce vodu dám. A v pohodě. Někde jsem četla že to neovlivní, já taky piju i těsně před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
3.10.20 20:04
@Billi píše:
Nedávám pití. Do postele jde vycurané a napité dítě. Jak se rozloučíme, už se nevracim a na pozdější reklamace neberu zřetel. Dělám to i kvůli sobě. U nás to začalo pitím, pak chce na WC, podat plyšáka, naklepat polštář, deku, otevřít okno, zavřít okno, podat ponozky…

Tak takhle taky nedávám… to si musí rozmyslet než jde do postele.| Pak už má smůlu. Jak si lehá ptám se ji už nic nepotřebuješ? Má poslední možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
3.10.20 20:06
@lenkahav píše:
Dokud ji budes davat plinky, tak ji dej i to piti, kdyz ho tak chce. Je to jedno. Az mit plenky nebude, nedavej ani piti. A pod prosteradlo dej takovou tu pogumovanou ochranu matrace. Az bude vetsi a sikovnejsi ve smyslu samostatnejsi dojit si i v noci na zachod sama cca ve 4 letech, tak ji muzes to piti zase zacit davat, kdyz bude chtit.

Děkuju za reakci, to je logický argument :mrgreen: Asi to zbytečně moc řeším 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
3.10.20 20:07
@Kriss Tina píše:
Když ma pleny, tak bych nechala, nas taky pije pred spanim a kolikrat se vzbudi i behem noci, jenom aby se napil. Nedat, tak bude pul noci jecet.

No však právě, ta naše hvězda taky ječí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
3.10.20 20:08
@Veru1987 píše:
Tak takhle taky nedávám… to si musí rozmyslet než jde do postele.| Pak už má smůlu. Jak si lehá ptám se ji už nic nepotřebuješ? Má poslední možnost…

Jenže když se na tohle zeptám tak mi řekne ne a pak stejně to pití chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.10.20 20:15

Nikdy jsem neomezovala, ani při odplenkovani.
Holky jsou zvyklé mít flašku s vodou furt po ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
3.10.20 20:20

@PeBa12 Moje holky před spaním vypily 250ml mléka, i teď 3 a 6 let.
Před spaním jdou čůrat a ta menší v noci jednou jde také. Mě to nevadí. Je ještě malá a to mlíčko/kakao jí brát nechci. A z 99% se nepočůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
3.10.20 21:17

Davala bych a pres odplenkovani bych nebrala… me nedat nasi napit nebo ted nenapit se pred spanim tak neusnu poradne. Zizen ikdyz treba jen stresova je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.10.20 21:20

Když mají žízeň, dám napít jak sestiletemu bez pleny tak osmiletemu s plenou, sama před spaním taky vypiju sklenici (někdy i dvě) vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
3.10.20 21:25
@Tamtama píše:
Když mají žízeň, dám napít jak sestiletemu bez pleny tak osmiletemu s plenou, sama před spaním taky vypiju sklenici (někdy i dvě) vody.

Promiň, ale 8miletému s plenou? Neupsala ses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.10.20 21:43
@PeBa12 píše:
Promiň, ale 8miletému s plenou? Neupsala ses?

Neupsala, můj starší kluk už je taková emimini curaci legenda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko