Jedenácti měsíční holčička v noci pláče asi hladem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jedenácti měsíční holčička v noci pláče asi hladem
Ahoj potřebuji poradit třeba se stim už někdo setkal.
Mám 11.mesicni holčičku, která je dá se říct zlata ohledně spínání. Ale problém nastává v noci, dřív spinkala celou noc. Jelikož sunar odmítá tak dostava
flašku s pudingem a nebyl problém, ale o půl noci i dřív se vzbudí a strašně pláče tak dostane flašku a zase usne, ale okolo 4-5 to je na novo. Zoubky máme jakž takž za sebou. Opravdu může mít tak často hlad?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lailinka coze? Jak lahev s pudingem? Kolik toho pudingu za den sni/vypije? Spis nez hlad ji bude trapit samota.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je nějaký nový způsob stravování miminek? Ten puding se vaří s vodou nebo kravskym mlékem? Musí to být nějaká určitá značka pro děti, nebo jakýkoliv šmejd z jakékoliv země?
- Citovat
- Upravit
Láhev s pudinkem neznám a to mám tři děti.
Ale než jí cpát tímto. Co třeba ji dát na večeři to co měla na oběd? Hustou polévku, nebo brambor s mrkví…masem.To by ti nesnědla?
Píšeš, že zuby máte Jakš takš za sebou. Kolik jich už má venku?
Nemůže mít jen žízeň?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu láhev s pudinkem ti prosím tě doporučil kdo?
to ho děláš z mlíka a sladíš? Tohle by tak staré dítě vůbec jíst nemělo
Mě se budí 11 měsíční co 3 hodiny na kojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nechápu láhev s pudinkem
Nechápu ani kaše do lahve, ale dejme tomu, to je poměrně rozšířená blbost. Dej jí večer normální večeři - třeba to, co jí k obědu (masozeleninu, hustou polévku apod.) a v noci napít jen čisté vody. Takhle jí zničíš zuby. V roce se dítě určitě nebudí hlady, pokud jí normálně přes den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lailinka zkus jí dát v noci napít vody.
A ten puding bych určitě vyměnila za hustý vývar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavenka píše:
@Lailinka zkus jí dát v noci napít vody.
A ten puding bych určitě vyměnila za hustý vývar.
V noci dávat vývar? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudink se sice běžně nedává, ale je v pohodě, je to zahuštěné mléko škrobem. Škrob už děcko může a je ve všem. V podstatě se to výživově moc neliší od kaše. Ale spíš si myslím, že to není hlad, ale obyčejné noční buzení s neschopností normálně usnout bez nějaké pomoci.
Příspěvek upraven 29.09.20 v 09:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 11 měsících v noci puding nebo vývar.
![]()
Spousta dětí se v noci budí i do 2 let, chtějí třeba jen pohladit, dát dudlíka, někdy mlíko. Děti mají i různá období, někdy spí celou noc, někdy se budí. I dospělý se někdy v noci budí. Co jí dáváš přes den, když Sunar nechce? Už asi není kojená. Když už, tak bych dala trochu řidší dětskou kaši nebo jen čaj, vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uslava píše:
To je nějaký nový způsob stravování miminek? Ten puding se vaří s vodou nebo kravskym mlékem? Musí to být nějaká určitá značka pro děti, nebo jakýkoliv šmejd z jakékoliv země?
Já ho dělám s vodou
Kupují v dm ten puding hotový akorát ji ho rozredim do flašky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lailinka píše:
Já ho dělám s vodou
Kupují v dm ten puding hotový akorát ji ho rozredim do flašky.
A to jí má nasytit? Voda se škrobem a trochou cukru? Kdo ti tohle poradil, nebo jak jsi na to přišla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannys píše:
Láhev s pudinkem neznám a to mám tři děti.
Ale než jí cpát tímto. Co třeba ji dát na večeři to co měla na oběd? Hustou polévku, nebo brambor s mrkví…masem.To by ti nesnědla?
Píšeš, že zuby máte Jakš takš za sebou. Kolik jich už má venku?
Nemůže mít jen žízeň?
Což to ona sní bez problémů ale na noc než usne chce flašku
Všechny spodní i vrchní krom jednoho Špičáku který se jí už prorizl.
Pít mi v noci vubec nechce plive to a pak šílený řev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lailinka píše:
Což to ona sní bez problémů ale na noc než usne chce flašku
Všechny spodní i vrchní krom jednoho Špičáku který se jí už prorizl.
Pít mi v noci vubec nechce plive to a pak šílený řev.
Tys ale v úvodním příspěvku psala, že v noci dostane flašku o půlnoci a pak ve 4-v té má tedy co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit