Jedenácti měsíční holčička v noci pláče asi hladem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Berry77 píše:
@Lailinka zní to opravdu neuvěřitelně, že do dítěte denně liješ škrob s cukrem
Jinak problém bude jinde, spokojené roční dítě spí celou noc po mléku bez jídla, zkus žízeň, zima, horko, tma, může se bát
Dělám ji ten z dm s vodou
Pít mi v noci nechce to plive
Sama tam taky není je tam sní druhá dcerka
Když ji prikreju odkope se.
A mají tam světýlko takže úplná tma tam taky není.
Opravdu jsem bezradna jednu noc spí ok a druhou se budí s hysterakem 🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Tys ale v úvodním příspěvku psala, že v noci dostane flašku o půlnoci a pak ve 4-v té má tedy co?
V té má sunar nebo vodu ale to prostě všechno plive
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lailinka píše:
V té má sunar nebo vodu ale to prostě všechno plive
No tak zjevně nemá hlad, ne? Kdyby měla, tak si to mléko vypije. Nicméně je na to stejně už dost velká, pochybuju, že bys jí pak čistila zuby, takže raději vyřeš, co má za jiný problém. Může se jednat o noční děsy, tak prostě buď u ní, pomazli a znovu uspi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
A to jí má nasytit? Voda se škrobem a trochou cukru? Kdo ti tohle poradil, nebo jak jsi na to přišla?
Poradila mi to známá akorát že radila obyc puding jenže ten se mi do ní cpát nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dítě chce být primárně s mámou, malá sestra ležící a spící na vedlejší posteli jí nepomůže. Je jí jen 11 měsíců, ne 11 let. Nemá logické myšlení, cítí teď a tady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lailinka píše:
Poradila mi to známá akorát že radila obyc puding jenže ten se mi do ní cpát nechce
No, to raději nebudu komentovat
Když už musí být ve flašce něco víc sytícího, tak do toho sunaru přimíchej trochu nemléčné kaše, ale podle mě by ve vašem případě bohatě stačilo dát jí normální večeři a pak na usnutí tu lahev s mlékem, pokud na ní trvá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola vývar k večeři samozřejmě
a v noci už bych zkusila dát jen tu vodu z flašky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už tu zaznelo.
Dej jí na večeři něco normálního třeba v 18 h normální večeři, a pak jako druhou to mléko.
Už je dost "velká " aby se mohla najíst normálně na večer. A mléko dostat případně jako druhý chod pokud jde o tu flašku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit