Pití vincentky

Kac
5049
21.12.05 13:35

Pití vincentky

Ahoj,
prosim o radu. Nasemu Honzikovi zachutnala vincentka, jen nevim kolik toho muze za den asi vypit???
Na lahvi je napsano:Je vhodna k prevenci zub.kazu v deti v davce0,25l/den.
Pitna kura-jedna se ale o dospele osoby 2,5-3,5dcl pred jidlem 2×denne.
Ale o malych detech ani zminka.
Tak nevim, kolik toho muze za den vypit.
Dekuji za rady!
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
459
21.12.05 13:40

Ahoj Kacko, já to bohuzel nevím, ale myslím, že když se zeptáš v lékárně, tak ti poradí. Tedy pokud tam bude dobrý lékárník nebo lékárnice, jak mám třeba v lékárně u baráku já - ten je super a ví všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
21.12.05 14:10

Ahojky,

my máme doma taky nadšeného pijáka Vincentky :D , ale já ji dávám hlavně v případě nachlazení, jinak tak jednou za tři měsíce desetidenní pitná kůra - tak zhruba 1.5 až 2 dcl poránu na lačný žaludek. Pije jí tak od roku a půl, takže tehdy jsem se radila s pediatrem a výše uvedené jsou jeho pokyny :wink: Každej den ji určitě pít nebudete, žejo, ono je tam přeci jen dost těch minerálních solí, ale jednou za čas je to vyloženě užitečná chuť:-)…

šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.12.05 14:10

Dekuji za radu.
Zitra zrovna mirim do lekarny, tak se tam zeptam. Mozna budou vedet. Doufam, ze mi nebudou citovat to, co je na etikete:-(

Ale i tak… jestli vite tak pisnete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.12.05 14:15

Ahoj Medulienko,
tak az Honzik Vincentku dopije bude videt ze neni, tak neni. A spolecne lahev vyhodime. Ale prove se obavam tech soli a zbytkove morske soli.
Zatim mu vubec nesolim.(Jedine kdyz neco z jidla vyskemra ode me) Ze by uz tu sul „potreboval“?? To se mi nezda.
Zkratka budu si rikat, ze tu sul nekde doplni.
Diky Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko