Pitný režim
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pitný režim
Dobré ráno maminky, začínáme s příkrmy a někde sem četla že se mají doplňovat tekutiny. Mužou se čaje přihřívat? Nebo je mohu dávat studené? A jaký čaj je prosím vhodný? A dáváte do zeleninky olivový olej a jednou týdně žloudek? ![]()
Dějuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já malé ráno uvařím čaj (byliný,ovocný, fenyklový) střídám je, na krabičce máš napsané od kdy je vhodný, teď do něj přidávám i citron a malá se po něm může utlouct. Studený pije,ale přihrátý jí chutná víc. Žloudek míchám s brambory,samotný je moc suchý.Olivový olej nedávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já olivový olej dávám nebo i kousíček kvalitního másla. Např., když malé vařím brambor. kaši nebo zeleninku (kvůli vitaminům - ty se líp rozpouští v tucích).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, jestli stale jeste kojis, tak tekutiny nejsou uplne nutne. Mleko postaci. Ale jestli chces zacit zkouset i cajiky, tak urcite. Stejne to vetsinou trva, nez si dite zvykne jak na prikrm, tak na tekutiny/na lahvicku. My ted kupujeme nove cajiky od Sunaru. Libi se mi jejich prichute i to ze jsou BIO. Chutnaji detem i nam. Ted nejvice kupuju a varim Jablecny s sipky. Je moc dobry a sipky mam rada na podporu imunity.
Jo a do prikrmu oliv.olej nebo maslo urcite. Hlavne pokud tam je mrkev! A caj neprihrivam, delam cerstvy. Ale je to i proto, ze ted uz jsou deti trosku vetsi a tak vetsinou co uvarim, to taky hned vypiji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luciště píše:
ahoj, jestli stale jeste kojis, tak tekutiny nejsou uplne nutne. Mleko postaci. Ale jestli chces zacit zkouset i cajiky, tak urcite. Stejne to vetsinou trva, nez si dite zvykne jak na prikrm, tak na tekutiny/na lahvicku. My ted kupujeme nove cajiky od Sunaru. Libi se mi jejich prichute i to ze jsou BIO. Chutnaji detem i nam. Ted nejvice kupuju a varim Jablecny s sipky. Je moc dobry a sipky mam rada na podporu imunity.Jo a do prikrmu oliv.olej nebo maslo urcite. Hlavne pokud tam je mrkev! A caj neprihrivam, delam cerstvy. Ale je to i proto, ze ted uz jsou deti trosku vetsi a tak vetsinou co uvarim, to taky hned vypiji
Právě že si malá vždycky jentak cucne, tak je škoda to vylejt a pak vařit čerství. A čaje od sunaru neobsahují sacharidy? já kvůli zoubkům
- načítám...
- Citovat
- Zmínit