Pitný režim kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Rajstajblik Co davas za jidlo? Vsechno hodne red, z masozeleniny udelej polevku, kase at tecou. A piti porad nabizej, dej si upominku po 15 minutach a pokazde zkus. Co lzicka nebo z dospelackeho hrnecku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rajstajblik píše:
A jak zacnu delat jidlo ridsi tak prestane i jist, je to zacarovanej kruh
tak hustou polívku, v ní je taky voda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do sklenicky kouse a kdyz se ji povede trochu napit, tak to hned odstrci, protoze z toho neco tece:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A menit UM jste zkouseli? Treba ji to co ma nechutna. Tohle je tezky, kdyz nechce vubec nic z vubec niceho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rajstajblik píše:
To ochuceny mliko je az od uk.12 mesice, ji je píše: Více
No hele, lepsi dat ochucene ted nez vubec nepit. Proste zkousej, mas nestandardni dite, tak musis volit nestandardni postupy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim ze neexistuje mliko ktery by neochutnala:-) ta starsi zas pije denne litry, druhej extrem:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rajstajblik píše:
To ochuceny mliko je az od uk.12 mesice, ji je píše: Více
Jo aha tak to já nevěděla. Já už mám dítě větší a vím že to vanilkové mléko chutná luxusně
to chutná i mě. Jemu ho ale nekupuju naštěstí pořád ujíždí na neochuceným. Zkus ještě dávat napít z normální skleničky jako že je velká holka, třeba jí to bude bavit víc. Pít musí. Moc ti to nezávidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
No hele, lepsi dat ochucene ted nez vubec nepit. Proste zkousej, mas nestandardni dite, tak musis volit nestandardni postupy.
Taky bych zkusila ty dva měsíce jsou už nic hlavně kdyby jí chutnalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rajstajblik prostě zkoušej a zkoušej a zkoušej, polívku klidně hustý jako kejda, hlavně když je v tom aspoň 50 ml vody
, bramborová kaše s mlíkem
- taky tekutina, a snad bych i dala do přesnídavky um, a zahustila to vločkami s mlíkem (kaše+přesnídavka - chuť teda nevím, možná hnus, a nebude jíst
![]()
) a pak bych to rvala nsilím když spí, i opatrně stříkačkou
, jinak nevím, dfržím palce
![]()
Edit: aha an stříkačkou, no tak to je prostě na nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vejilka taky bych zkusila, prostě neteadičně, kašlat na nějaký tabulky, netabulkové dítě =jiné postupy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach nasilim bych to nervala, nebo si to zosklivi este vic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach píše:
@vejilka taky bych zkusila, prostě neteadičně, kašlat na nějaký tabulky, netabulkové dítě =jiné postupy
Přesně
otázka je jestli to pomůže. Pokud nic jiného nepomůže tak jedině násilým stříkačkou
je to hnus, hnus ale co jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina už jsem psala, že to neprojde ani ve spánku, někdy to u dítě jde ve spánku, ale ona se hned vzbudí a stříkačku taky ne, jak jsem editovala
, jo násilím je blbost, ale někteří děti ve spánku tekutinu příjmou ))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste zkus dalsi lahvicky, treba ty co koupis s vodou nebo s jupikem…maji to pitko co samo jen tak netece… nebo zkuste si hrnecky prituknout a napit a prituknout a napit, zda treba touhle formout hry aspon neco vypila… a je to mazec, opravdu ti nezavidim, drzte se
- Citovat
- Upravit