Pitný režim kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30946
16.5.17 19:50

@Rajstajblik Co davas za jidlo? Vsechno hodne red, z masozeleniny udelej polevku, kase at tecou. A piti porad nabizej, dej si upominku po 15 minutach a pokazde zkus. Co lzicka nebo z dospelackeho hrnecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6823
@Rajstajblik píše:
A jak zacnu delat jidlo ridsi tak prestane i jist, je to zacarovanej kruh

tak hustou polívku, v ní je taky voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Do sklenicky kouse a kdyz se ji povede trochu napit, tak to hned odstrci, protoze z toho neco tece:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
16.5.17 19:52

A menit UM jste zkouseli? Treba ji to co ma nechutna. Tohle je tezky, kdyz nechce vubec nic z vubec niceho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 19:53

To ochuceny mliko je az od uk.12 mesice, ji je 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
16.5.17 19:55
@Rajstajblik píše:
To ochuceny mliko je az od uk.12 mesice, ji je píše: Více

No hele, lepsi dat ochucene ted nez vubec nepit. Proste zkousej, mas nestandardni dite, tak musis volit nestandardni postupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Myslim ze neexistuje mliko ktery by neochutnala:-) ta starsi zas pije denne litry, druhej extrem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6823
@Rajstajblik píše:
To ochuceny mliko je az od uk.12 mesice, ji je píše: Více

Jo aha tak to já nevěděla. Já už mám dítě větší a vím že to vanilkové mléko chutná luxusně :lol: to chutná i mě. Jemu ho ale nekupuju naštěstí pořád ujíždí na neochuceným. Zkus ještě dávat napít z normální skleničky jako že je velká holka, třeba jí to bude bavit víc. Pít musí. Moc ti to nezávidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6823
16.5.17 19:56
@Cuddy píše:
No hele, lepsi dat ochucene ted nez vubec nepit. Proste zkousej, mas nestandardni dite, tak musis volit nestandardni postupy.

Taky bych zkusila ty dva měsíce jsou už nic hlavně kdyby jí chutnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.5.17 19:58

@Rajstajblik prostě zkoušej a zkoušej a zkoušej, polívku klidně hustý jako kejda, hlavně když je v tom aspoň 50 ml vody :), bramborová kaše s mlíkem :) - taky tekutina, a snad bych i dala do přesnídavky um, a zahustila to vločkami s mlíkem (kaše+přesnídavka - chuť teda nevím, možná hnus, a nebude jíst :D :D:roll: :roll: ) a pak bych to rvala nsilím když spí, i opatrně stříkačkou :oops: :oops:, jinak nevím, dfržím palce :hug: :hug:
Edit: aha an stříkačkou, no tak to je prostě na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.5.17 20:05

@vejilka taky bych zkusila, prostě neteadičně, kašlat na nějaký tabulky, netabulkové dítě =jiné postupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
16.5.17 20:06

@tumpach nasilim bych to nervala, nebo si to zosklivi este vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6823
16.5.17 20:07
@tumpach píše:
@vejilka taky bych zkusila, prostě neteadičně, kašlat na nějaký tabulky, netabulkové dítě =jiné postupy

Přesně :pankac: otázka je jestli to pomůže. Pokud nic jiného nepomůže tak jedině násilým stříkačkou :( je to hnus, hnus ale co jiného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.5.17 20:09

@Kriss Tina už jsem psala, že to neprojde ani ve spánku, někdy to u dítě jde ve spánku, ale ona se hned vzbudí a stříkačku taky ne, jak jsem editovala :), jo násilím je blbost, ale někteří děti ve spánku tekutinu příjmou ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
16.5.17 20:39

Jeste zkus dalsi lahvicky, treba ty co koupis s vodou nebo s jupikem…maji to pitko co samo jen tak netece… nebo zkuste si hrnecky prituknout a napit a prituknout a napit, zda treba touhle formout hry aspon neco vypila… a je to mazec, opravdu ti nezavidim, drzte se

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko