Plavání Plaváček Horní Měcholupy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plaváček
Souhlasím s Křup, že se Plaváček hodí spíše pro starší děti než pro miminka. My chodili první sezonu (od šesti měsíců) do Čestlic a do Plaváčka až v roce a půl. S druhým chlapečkem to uděláme stejně. Ale od toho roku a půl (a šlo by to i třeba od roku) nám přišla plavecká škola plně vyhovující. Pravda je, že paní Čutková příjemná moc není, opravdu to tam jede (myslím ty kurzy za sebou) jako když bičem mrská. Ale bazén a jeho okolí je čistý a hlavně jsme měli super instruktorku, která to s dětmi uměla a byla moc milá. Nevím, jak se jmenovala, ale byla blonďatá hubená s brýlemi. Když jsme jeden kurz byli přiřazeni k jiné instruktorce, tak jsme raději přešli do jiného kurzu k naší „blondýně“. Nová instruktorka mi totiž připadala na tak malé děti dost drsná. Ale ptala jsem se jiných maminek a těm to nepřišlo, že jsou už na ni asi zvyklé a přijde jim v pohodě… Tak plavání zdar! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupili jsme na slevomatu 3 lekce a naprostý souhlas s Křup. Plavání samotné není špatné, instruktorka je výborná. Ale to vše kolem je jak na běžícím páse, malé prostory, miniherna mezi kočárky a ty ženské u minivchodu s poměrně dost kyselými obličeji… Třikrát stačilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do Plaváčka chodím s dcerou od letošního května. Žádný problém jsme neměly, vše probíhá v pořádku. S nahrazováním hodin také problémy nejsou.
Cvičitelka je skvělá.
Po plavání tedy hned odcházíme, tak mi malé prostory nevadí.
Od září pokračujeme a už se moc těším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, máte někdo aktuální zkušenost s Plaváčkem? Jdeme s malým od zítra a mám z toho docela depku
Nejsem společenský typ, takže je pro mě dost těžké jít někam, kde bude víc lidí a ještě se bojím, že to s malým prostě nezvládnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 Ahoj, my tam teď s malou chodili cca půl roku. Depku mít nemusíš je to tam takové „rodinné prostředí“
já taky společenský typ nejsem, jsou tam tři šatny, maximum dětí je tuším šest, my ke konci byli tři
A určitě to zvládneš, neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bejinka děkuji
my jsme to dostali k vánocům, přála jsem si to, ale čím víc se to blíží, tím víc si myslím, že to nebyl dobrý nápad… ještěže to nemám daleko, nestihnu si to rozmyslet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 uvidíš po první hodině, určitě se ti tam bude líbit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se tam teda moc nelíbilo ![]()
Jak zde bylo psáno, prostředí nic moc, tedy zázemí - šatny, o herně se snad ani mluvit nedá, je to malej plácek u dveří, stojí tam najednou tolik kočárků, že se tam těžko dá s dětmi v pohodě pobýt.
Souhlasím, že to je spíš pro větší děti.
Náš malej řval jak tur několik posledních hodin, takže já si to vůbec neužila, ale to je už jiná… ![]()
Takže asi takhle, zvládneš to, co bys nezvládla? ![]()
Jestli se ti tam bude líbit a vyhovovat, stejně zjistíš, až když sama okusíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu čeho se bojíš? Nikdo po tobě přece nechce nějaké přednesy
Přijdeš, pozdravíš se, pak hopsáš v bazéně, pobrukuješ říkadla a pak jdeš zase domů. Pokud se s maminkami nechceš družit, což chápu, taky mě nebaví porovnávat si hovínka, zoubečky a podobné, tak se s mimi oblékneš, dáš mu sváču a odcházíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se pridam k diskuzi. Prostredi je tam opravdu male, ale lekce jako takova je fajn, obzvlaste lektorka Simona
ja jsem si puvodne zaplatila lekce ze Slevomatu, pote 2 hodiny a pak cely kurz. Bohuzel syn brzy onemocnel, mel porad neco, a z 10 lekci jsme byli plavat 2×.
Krasne jsem se s nema domluvila na tom, ze budu pokracovat dal, 4 omluvene lekce si nahradim a dalsi 4 omluvene lekce me budou odecteny z kurzovneho, za coz jsem rada a doufam, ze tento kurz odchodime v plnem zdravi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, z mé vlastní zkušenosti klub Plaváček nedoporučuji…pročetla jsem diskuzi jen letmo a mám pár výhrad k fungování klubu a k prostředí. Já tam chodila s půlročním miminkem dokud neměl vážné zdravotní potíže, to jsme plavání museli ukončit. O tom tu psát nebudu, ale s ukončením plavání mám také špatnou zkušenost, především s neochotou a nevstřícností paní Čutkové. K samotnému klubu mám pocit, že se z plavání snaží „vytřískat“ co nejvíc peněz. Takový pocit mám nejen kvůli způsobu jednání při ukončování plavání, ale když se podíváte na jejich rozvrh hodin, mají ho totálně natřískaný - po půl hodinách další lekce, šatny a vůbec celý prostor je hodně malý a vy jej právě z tohoto důvodu musíte i s mimčem do 20ti min. opustit. Takže se musíte stihnou vy sama osprchovat, omýt mrňouše, pokud jste opatrná a dbáte na pokožku - tak zvládat i péči a promazání celého tělíčka. Pak se můžete chvíli zdržet v jejich herně, která je ale jak už tu někdo psal dost malá a navíc jsou v ní i kočárky, prochází se přes ni v botách, slouží i k vašem event. vyfoukání vlasů, atp. (podotýkám, že už s 3 maminkami s dětmi je herna plná). Samotné plavání mi přišlo docela v pohodě, i když na můj vkus malinko hektické a myslím, že by se na mrňouse mělo jít spíš pomalu a opatrně. Tohle všechno tu píšu proto, abyste se vy, maminky, které se chcete pustit do plavání, rozmysleli, jestli je to pro vás to pravé místo. Možná bych spíš bazén doporučila maminkám s většími dětmi, pro kojence mi toto místo nepřijde úplně přizpůsobené jejich potřebám.