Pláč při kojení - bolest bříška?

15
13.10.21 11:33

Pláč při kojení - bolest bříška?

Ahoj, zakládám novou diskuzi, jelikož jsem našla samé starší. 6 týdenní dcerka poslední dny pláče při kojení, vypije 5 minut z jednoho prsa a pak začne hrozně plakat a kroutit se, kopat nožičkama. Normálně už pije jen v noci, první kojení ráno a poslední večer. Prdíky nas trápí (hlavně odpoledne a večer) a myslím, ze to souvisí, když kojíme pokaždé se hrozně mele a tlačí. Používám všechno - baby calm, probiotika, masirujeme, klademe na bříško, nosím v šátku, ale to kojení mě straší - časem přece musí mít nedostatek… díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.10.21 11:54

Pravděpodobně začínající bojkot kojení, co nejdříve kontaktujte laktační poradkyni. Při kojení prs stlačuje, bude téct více mléka. Můžete zkusit kojit v šátku. Kojení bojkotující děti lépe pijí v polospánku. Nebojte, přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.10.21 12:08
@zuzule86 píše:
Ahoj, zakládám novou diskuzi, jelikož jsem našla samé starší. 6 týdenní dcerka poslední dny pláče při kojení, vypije 5 minut z jednoho prsa a pak začne hrozně plakat a kroutit se, kopat nožičkama. Normálně už pije jen v noci, první kojení ráno a poslední večer. Prdíky nas trápí (hlavně odpoledne a večer) a myslím, ze to souvisí, když kojíme pokaždé se hrozně mele a tlačí. Používám všechno - baby calm, probiotika, masirujeme, klademe na bříško, nosím v šátku, ale to kojení mě straší - časem přece musí mít nedostatek... díky za radu

Neboj, nema.
Ono se to nezda, ale za tu chvilku toho dite vypije fakt dost.
Zkus si stopnout pet minut a sama plnymi dousky pit mleko celou dobu. Budes vyrizena :).

Navic pokud bude chtit, rekne si o kojeni casteji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.10.21 16:09
@Tereza Košnarová píše:
Pravděpodobně začínající bojkot kojení, co nejdříve kontaktujte laktační poradkyni. Při kojení prs stlačuje, bude téct více mléka. Můžete zkusit kojit v šátku. Kojení bojkotující děti lépe pijí v polospánku. Nebojte, přejde to.

Děkuji moc! S laktační poradkyní jsem v kontaktu. Nicméně mi přijde, ze pláče fakt bolestí - nevim, zda by to při bojkotu bylo taky tak. Dneska máme lepší prdikovy den a už jsme dvakrát za den kojily v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.10.21 20:04
@Tereza Košnarová píše:
Pravděpodobně začínající bojkot kojení, co nejdříve kontaktujte laktační poradkyni. Při kojení prs stlačuje, bude téct více mléka. Můžete zkusit kojit v šátku. Kojení bojkotující děti lépe pijí v polospánku. Nebojte, přejde to.

Tak beru zpět, asi to bojkot bude :-(, docela bojujeme, mam velká prsa a kojit na balonu, za chuze či v šátku nedam :-(. Nosim tedy v satku, nabizim prsu, piju teplé nápoje, tak uvidíme. Dá se cca říct, jak dlouho to trvá? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová