Dávkování homeopatik ricinus

Anonymní
11.10.21 14:26

Dávkování homeopatik ricinus

Zdravím, mám doma hrozného kozomila. Ve čtvrtek se narodil, včera nás pustili a já už v porodnici nedělala nich jiného než že sem ho měla pořád na prsu. Já jsem ráda kvůli laktaci, ale ráda bych si zasla občas alespoň na wc 😄

Ale k mému dotazu, jaké je dávkování homeopatik na kojení? Já to nejak zapomněla. Jinak tehdy ho mám pořád na prsu, pijí kojící čaj a nějaké lactobacili sem dostala které také podporují kojení. Homeopatik beru 3× denně 5 kuliček. Správně? Mám pocit že tím jak tam je na těch prsou 90% dne i noci že prostě tam už pak nic nemá, nebo spíš ani mít nemůže. Po dvou třech minutách se pak rozciluje dám ho na druhý, chvíli pije, pak se zas rozciluje a takhle pořád dokola. Dudlík nechce. Ono se není čemu divit, dudlík sem zřejmě já. Ještě Benedikt a piskavici mám obj. Mám i el dvou odsavacku medela.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
11.10.21 14:42

Já ti teda neporadím, ale dudlík určitě nejsi, když v podstatě ani neví, co to je. Máš prostě hodně kontaktní miminko.
A mlíko v prsou určitě je, tvoří se podle potřeb miminka 😊 zkus si nechat zkontrolovat přisátí, nemusí to téct podle jeho představ, tak mu to třeba vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
11.10.21 14:44

Dávkování je u toho předraženého cukru úplně jedno, není tam ani jedna molekula něčeho, co by aspoň vzdáleně připomínalo účinnou látku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
11.10.21 20:14

No já brala ten ricinus dvakrat denne 5kulicek na zastavu laktace, takze nevim zda to beres správne, mam pocit ze na podporu kojeni se bere 5kulicek 1denne.Ale stejne tomu neverim je to jen cukr s ucinna latka temer 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.21 07:40

@niki V je ricinus 5 Ch na podporu a 19 chw na zastavení tuším…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.22 01:06

Homeopatika na zastavu laktace

Jake jsou homeopatika na zastaveni laktace a jaké je davkovani a slozeni? Chci si to objednat pres eshop.diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová