Jak na odsávání

11.10.21 10:52

Jak na odsávání

Ahoj…mam měsíčního chlapečka a zatim plně kojim…uz mi ale dochazi síly - uz z porodnice jsem sla s rozpraskanyma bradavkama a trva to do ted. Mela jsem doma 3 laktacni a vsechny mi řekly, ze přikládám dobre a ze je pouze potřeba zahojit ty praskliny. Zkoušela jsem hydrogelove polštárky, bepanthen, purelan, gencianu, grpefruitove kapky, kvasinkovou dietu,… Snad všecko. Nakonec jsem byla i na koznim a dostala jsem mast s antibiotiky, antimykotiky a kortikoidy…A nic - zlepšení minimální…ted jsem koupila elektrickou odsavacku medela swing, ze budu z toho horšího prsa par dni odsavat a davat cevkou…ale odsaju jen 15ml - potřebovala bych aspon 45…jak to děláte, abyste odsaly vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
11.10.21 10:58

Nijak, já třeba neodsala skoro nic, odsávačka není dítě a jak sem ho neměla u sebe, tak se mi laktace moc nespouštěla, vzdycky jsem odsala třeba 10ml, jen na úlevu, ale že bych odsala tolik, aby to stačilo na krmení, to se mi nepovedlo nikdy žádnou odsávačkou (zkoušela jsem asi 4 druhy) ani u jednoho dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.21 11:00

Nahrat treba ve vane, pak ja musela i trochu mackat… nebo taky pokud vydrzis tak pri kojeni z jednoho tece na max zaroven z druheho prsu kdyz ho budes odsavat - to jsem odsala ja nejvic :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1265
11.10.21 11:15

@Kristýna.Kristýna

https://www. silverette. cz/#

Pomohli mi tyhle kloboučky…taky jsem zkoušela vše, už jsem u toho brečela…
Odsávání je na prd a u toho bradavky nebolí?
https://www. silverette. cz/#

Nejde mi vložit odkaz..jsou to kloboučky že stříbra a nosí se mezi kojením…hojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.21 12:20

@Fonty bolí…ale ne tolik…hlavne sem myslela, ze kdyz mu dam trochu odpočinout, tak se se treba trochu zahoji. Mam prasklinu skoro po celém obvodu…Ty kloboucky budu mit od středy půjčené…je to poslední šance…pak jdu na UM…sice to obrecim, ale uz jsem fakt psychicky na dně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.21 12:22

@Kriss Tina tak to budu mit asi stejně…četla jsem na zahraničních portalech, ze jsou treba matky, co jen odsavaj a maj dite plne na MM… Tak sem myslela, ze proste jen dělám neco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
11.10.21 14:19

Ja odsaju vic jedine kdyz z jednoho prsa kojim, z druheho odsavam. Jen dite mi to dokaze spustit, pak to tece jak z kohoutku. Sama neodsaju vic nez 10 ml :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová