Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Cca 2-3 hodiny ale nevim jestli by mražená pizza způsobila takové bolení bříška.
@Kaktusanda píše:
Cca 2-3 hodiny ale nevim jestli by mražená pizza způsobila takové bolení bříška.
Leda kdyby ji jedla opravdu ještě zmraženou
Taky nevím, co by na pizze z mrazáku nadýmalo - ještě bych si to uměla představit u čerstvé upečené v pizzerii z pece, tam je to těsto fakt nadýchané. Nebo u pálivé. Ale pokud to nebyla nějaká s feferonkama, že by ji spíš pálila pudel, tak to jsou prostě prdy, který děti mají, i kdyby jedla jen suchý rohlíky (a že i toho je leckdo schopnej, a je to leda k prdu, akorát má pak málo mlíka i živin v něm). Já když kojila, nemohla jsem jen bublinkový pití, pivo, nejedla sem teda luštěniny a zelí, bez toho se ale obejít dalo. Pizza v mrazáku u nás nesmí chybět (chlap to jí taky) - jako rychlovka když nebyl čas vařit se vždy hodila
![]()
@Jahudka82 já měla za to, že to bude tou pitzou, že ji to neudělalo dobře, tím pádem nevím o ničem jiném co by to mohlo způsobit. Máte ale pravdu v tom, že děti na to trpí. Tak uvidíme u dalšího kojení. Každopádně děkuji ![]()
@Kaktusanda Tím pádem nevím o ničem jiném co to mohlo způsobit. Asi prostě obyčejné prdiky. A moc děkuji! ![]()
@Anonymní píše:
@Jahudka82 já měla za to, že to bude tou pitzou, že ji to neudělalo dobře, tím pádem nevím o ničem jiném co by to mohlo způsobit. Máte ale pravdu v tom, že děti na to trpí. Tak uvidíme u dalšího kojení. Každopádně děkuji
Pokud nebyla pálivá a nepo… ses z ní i ty, tak to prefabrikovanou pizzou určitě nebude. Děti ty první 3 měsíce můžou mít prdy i z toho, že se při kojení (i pití z flašky) nalokaji vzduchu… Mně starší vydržel spát docela dlouho po posledním večerním krmení, vypil pak hodně rychle hodně mlíka a od 3 ráno se kroutil jak žížala. Vzbudit dřív nešel, usínal u toho stejně a nebylo to k ničemu. Ale co jsem nenaspala do té 3.-4., to už pak nebyla šance dohnat a do rána se furt v postýlce vrtěl, mlel, kopal.
@Jahudka82 přesně, já jím taky skoro všechno a to mám kluka, každý mě strašil, jak nebudu moct nic jíst a jak strašně kluci trpěj na prdíky. No náš je buď výjimka a nebo to byli jen řeči, protože je na tom stejně jako byla dcera.
@Kaktusanda píše:
@Jahudka82 přesně, já jím taky skoro všechno a to mám kluka, každý mě strašil, jak nebudu moct nic jíst a jak strašně kluci trpěj na prdíky. No náš je buď výjimka a nebo to byli jen řeči, protože je na tom stejně jako byla dcera.
Známá kvůli kojení - malý měl ABKM - držela půl roku bezmlecnou dietu, málem o mlíko i přišla, moc velký výběr taky neměla…to je pak teprv masakr, jenže malej jí tak prospíval i líp než s HA mlíkem, to mu ani moc nechutnalo teda a bylo drahý. Ale postupně mu přestávalo mliko ve stravě vadit a mohla ho pomalu zase zařazovat, v půl roce si mohl dát normálně i bílý jogurt a v 9m se stejně pak odstavil sám.
Dobrý večer, chci se zeptat jestli někdo netušíte za jak dlouho z mého mléka vyprchá „špatná strava“?
Dnes jsem si dala se strašnou chutí mraženou pizzu a samozřejmě mi vůbec nedošlo, že to pro malou asi nebude nejlepší. Od 8 od večera do 1 ráno jsme bojovali a nakonec pomohl jen teploměr do zadečku. Pořádně se po**** a pak byla o dost klidnější. Stále ale v postýlce občas fňuká ikdyž už aspoň polovičně spinká. Tak mě zajímá za jak dlouho by to teoreticky mohlo být dobré..
Třeba za jak dlouho ze mě ta pizza vyprchá? Moc mě bolí koukat na moji holčičku jak pláče a moji vinou
Děkuju všem za odpovědi.