Pláč při umělém mléce

110
12.8.16 19:43

Pláč při UM

Ahoj holky potřebovala bych poradit. Synovi za týden budou 4 měsíce. Je plně na UM dáváme hipp bio combiotik a asi 2 tydny kdyz mu dam flasku tak pije krasne do ty doby nez vypije 60-90ml a pak strasne zacne kopat nožičkama a plakat a nejde vubec utisit. Nestava se to u kazde flasky vetsinou to zacina dopoledne a pak se to stupnuje. Nevite cim by to mohlo byt? Do poradny jdeme v utery. Dekuji za pripadne reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
12.8.16 20:02

Mozna nevyhovuje teplota mlicka nebo potrebuje vetsi dudlik dvoudirku max troj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
12.8.16 20:05

No může to být tím, že už mu to mlíko leze ušima :-) Některý děti prostě mlíko nemusí. Moje dcera byla ráda za prikrmy. A kamarádky syn se od půl roku mlíka ani nedotkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
12.8.16 20:17

@Jablecnak ahoj :mavam: nám jsou 2 měs a zrovna řešíme stejný problém. Jsme na Hipp 1 a jak píšeš, začne se mi kroutit, pak si ani neodbrkne a ve finále teda zvrací :zed: dřív to nebylo až teď. Dr říkala, že když se to nezlepší, tak máme jet o víkendu na pohotovost :,( U nás jsou to teda pořád prdiky, ale takhle to nebývalo extrémní jako teď :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
12.8.16 20:21

Může mít i koliky… Kamarádka má tříměsíční na um od malička na to trpí a poslední dobou se ji kroutí a pláče a dr.ji řekla ze je to bříško a nebo třeba i prdiky jenom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.8.16 20:34
@Eminka1 píše:
Mozna nevyhovuje teplota mlicka nebo potrebuje vetsi dudlik dvoudirku max troj :)

No to je jeste horsi vetsi dirka to uz jsem vyzkousela a teplotu ma porad stejnou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.8.16 20:36
@DomísH píše:
Může mít i koliky… Kamarádka má tříměsíční na um od malička na to trpí a poslední dobou se ji kroutí a pláče a dr.ji řekla ze je to bříško a nebo třeba i prdiky jenom..

Jo brisko ho boli a prdiky taky ma, ale zaclo to vse pred tema 2 tydny jinak ho tak to brisko nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.8.16 20:39
@Redík píše:
@Jablecnak ahoj :mavam: nám jsou 2 měs a zrovna řešíme stejný problém. Jsme na Hipp 1 a jak píšeš, začne se mi kroutit, pak si ani neodbrkne a ve finále teda zvrací :zed: dřív to nebylo až teď. Dr říkala, že když se to nezlepší, tak máme jet o víkendu na pohotovost :,( U nás jsou to teda pořád prdiky, ale takhle to nebývalo extrémní jako teď :?

Tak me nastesti nezvraci, jinak dneska vecer to byl taky extrem. Brecel az se davil :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
12.8.16 20:40

@Jablecnak a neměnili jste třeba mlíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.8.16 20:40
@u763 píše:
No může to být tím, že už mu to mlíko leze ušima :-) Některý děti prostě mlíko nemusí. Moje dcera byla ráda za prikrmy. A kamarádky syn se od půl roku mlíka ani nedotkne.

A prikrmy to vsechno srovnali a zlepsilo se to? Tak ze pak mlicko uz vubec nemel? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.8.16 20:43
@DomísH píše:
@Jablecnak a neměnili jste třeba mlíčko?

Ne mame porad ten Hipp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
12.8.16 20:43

Nemůže mu ucpat dírku hrudka špatně rozmíchaného mléka? I když jestli problém trvá jen krátkou dobu tak asi těžko… Náš se tak vztekal a já se divila proč, jednou mě napadlo cucnout a dirka byla ucpaná a bylo po problému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.8.16 20:46

@Jablecnak tak nevim u nas to tak bylo ve 3 a v 6 mesicnich znovu :) ted uz mame ctyr a mala je spokojena ale kdyby se to nezlepsilo asi bych zmenila mlicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
12.8.16 21:02
@Jablecnak píše:
A prikrmy to vsechno srovnali a zlepsilo se to? Tak ze pak mlicko uz vubec nemel? :mavam:

Přesně tak, tím že uz toho mléka nebylo tolik a pořád dokola, se to úplně spravilo. Mléko se da nahradit spoustou jiných potravin, pokud se nejedná o mateřské mléko. Mimoto tělo občas začne špatně zpracovávat laktozu, dítě i dospělý, obvykle se to po čase samo upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.8.16 08:47

Mě to malá začala dělat ve 3 měsících. Chvíli pila a pak začala plakat a bylo po pití. Taky ze začátku dopoledne pila většinou bez pláče, ale pak už plakala i dopoledne. Došlo to až k tomu, že jsem ji začala krmit v polospánku, to pila bez problémů, můžeš to vyzkoušet taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová