Pláč při umělém mléce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2314
13.8.16 08:58

@Danďuška to je fakt :palec: když jí v noci nebo k ránu, tak je to daleko lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.8.16 09:14

@Redík vždycky jsem ji přes den uspala, nechala ji tak 30 minut spát, pak vytáhla dudlík a šup jí flašku a pila a ani nepípla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.8.16 11:24

@Danďuška No prave ze malej kdyz ma zrovna jist ta nespi a pres den spi blbe max v kocarku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.8.16 12:24

@Jablecnak s uspáváním jsem neměla naštěstí problém… Uspávala jsem ji v náručí na balóně a většinou do 10 minut spala. Nemáš doma taky balón, že bys to vyzkoušela? Balón mi moc pomáhal, ať už při bolení bříška, když měla takový horší den, tak i na to spaní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
13.8.16 12:25

@Danďuška takhle mi ho uspává přítel :palec: začne kolem 9 večer a za chvíli je tuhej :mrgreen: a hajdy do postýlky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.8.16 12:40

@Danďuška
Balon doma mame ale nechci toho malyho na nej naucit je to prej dost navykovy. A on se stejne nechce vubec chovat tak ze v naruci bych moc neuspela.Ale dekuji za rady..snad to zlepsi prikrmy. Zkusila jsem dnes koupit jine kapky na prdíky tak uvidim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.8.16 12:53

@Jablecnak když to usnadní život jak jemu, tak i tobě, tak je to lepší, než řešit, jestli je to návykové nebo ne, si myslím, ale záleží ma tobě ;) Malá (7 měsíců) usne i bez houpání, není z ní balónový závislák 8) Jestli nechce do náruče, tak jde i vzít velký polštář a položit ho na něj na klín a houpat nebo držet v rukách nad klínem a pohupovat se. Kapky nám doktorka doporučila baby calm, měli jsme espumizan, ale oproti baby calmu nezabíral, jak jsem pak zjistila.

@Redík manžel je taky takový hlavní uspávač, když malá nevypadá moc na spaní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
13.8.16 13:23

@Danďuška ten baby calm můžeš podávat současně s espumisanem. Obojí je něco jiného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.8.16 13:29

@Redík espumisan jsem pak přestala dávat, už jsme měli překapkováno, vigantol, baby calm, pak ještě i železo brala :) Zdá se mi, že ale moc žádné účinky neměl, když ho měla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
13.8.16 13:42

@Danďuška tak každýmu svědčí něco jiného. U nás je to samé, kapičky, kam se podívám :mrgreen: Já právě dala k baby calm po dlouhé pauze espumisan a zdá se, že asi zabírá, no uvidíme.. :think: Ono asi chce na nějakou dobu něco vysadit a pak to zase dávat. To jsem měla taky s baby calm, už mi přišlo, že neúčinkuje, tak byla taky pauza a pak zase dobrý. Ale co mi přijde, že na nás nezabírá, jsou probiotické kapky :cert: drahý jak prase a účinek žádný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.8.16 14:02

@Redík jo ještě probiotika jsem zapomněla zmínit :palec: Tolik kapek, že se v tom ztrácím :lol: Na tom vysazení a znovu dávání něco bude, tělíčko si asi na to zvykne a pak to neúčinkuje jak má. Místo vigantolu jsem pak začala dávat baby D, je to přírodní a na bříško se zdálo být lepší, než ten vigantol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
13.8.16 14:07

@Danďuška taky mi o tom Baby D dr říkala, že si mamky stěžují na Vigantol a dávají to Baby D. Ale u nás to asi neplatí, protože jeden den jsem mu ten Vigantol schválně nedala a plakal a kroutil se i bez něj. Takže si myslím, že tím to zase až tak u nás nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.8.16 14:21

@Redík jak už jsem byla taky bezradná, tak jsem všechno na týden vysadila a po 3 dnech bylo viditelné zlepšení s bříškem, pak jsem dala to baby D místo vigantolu, ale potom se malá začala i více hýbat, tak to asi na bříško mělo největší účinek. Chce to asi jen vydržet, když už nic jiného nepomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
13.8.16 15:36

@Danďuška včera jak jsem už s ním byla bezradná :cert:, pořád se kroutil, brečel u jídla, tak jsem dneska nasadila zpátky espumisan a musím říct, že zatím paráda. Krásně prdíkuje. Teď je po jídle, leží na gauči a chechtá se na mě jak blázen :mrgreen: úplně úžasný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.8.16 18:06

@Redík to je supr, že espumisan zabral! :palec: Jak mi malá brečela u jídla, tak to byla taková beznaděj, že mi z toho bylo až taky do breku 8) Není nic nad vysmáté spokojené miminko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová