Pláč u krmení 4měsíčního mimča

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
25.6.12 11:51

pláč u krmení 4měsíčního mimča

Ahoj maminky,
prosím o radu pokud má někdo stejné zkušenosti jako já. máme 4měsíční holčičku, od narození na UM. Pro lehké ublinkávání je na Beba AR. mlíčko si myslím, že nám vyhovuje. Malá mi v posledních týdnech začala krásně pít, asi 160-180ml co tři hodiny. v noci byl už klid a spala mi 8 hodin v kuse. Krmím malou v autosedačce, a vždycky byla spokojená. ted se ale začala při krmení kroutit, zvedat hlavičku jakoby si chtěla sednout, točit se, midlí sebou. vypije mi tak 100ml a chce si odbrknout(to dělávala i předtím). tak jí dám odbrknout a už do ní zaboha nemůžu víc dostat, jak jí znovu položím do sedačky začne řvát jak nalesy. deset minut si pořve a pak chce ještě pít takže jí dávám zbytek, který ale stejně nedopije. krmení je u nás krocení divé zvěře. netuším čím to je. strašně slintá, úplné potoky, celé ruce si rve do pusy okamžitě po jídle, ale i během dne. mám strach že mi nbeude přibírat když najednou pije o dost míň. už jsem zkusila krmit v leže se zvýšenou polohou a je to to samé, začne se mi normálně hlavou zvedat mrskat se a zase se pereme. dávám probiotické kapky, ale už hoodně dlouho takže myslím že tím to nebude. taky dávám espumisan do každé flašky. jedině že by to dělal ten espumisan, ale to se mi nezdá. že by tak náhle. stolička je v poho - řídčí 1× za dva tři dny, zelená - po tom mlíku. už nevím co dlat aby jsme u každého jídla tak nebojovali. že by jí už mlíčko nechutnalo? pomalu chceme začít příkrmy - kaše a zeleninku. prosím o radu kdo má alespon trošku podobný problém…děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
25.6.12 11:58

Já bych zkusila ten espumisan vysadit, člověk nikdy neví :nevim:. Jinak kadění 1× za 2-3dny u dítěte na UM mi nepřijde zas až tak ok, neměla by kadit častěji? Bych řekla, že se jí to v těch střívkách asi hne, když pije mlíčko a je jí to nepříjemné, u nás to má i ročák při obědě, teplé jídlo a najednou začne kvičet a ve finále je z toho bobek, bohužel u nás je problém dlouhodobě tuhá stolice, takže ho to fakt bolí :(
Zkoušela jsi jí dát po tom prvním přerušení na bříško? Některým dětem se tak dobře prdí, třeba by jí to pomohlo se vyprdět a případně vyprázdnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
25.6.12 12:20

Jenže ona mi prdí právě krásně a docela hodně třeba i 10× za sebou. s tím kakáním jsem to říkala doktorce a nic neříkala. má to jak kdy, někdy 2× denně, jindy jednou za tři dny. ale řídké, takže zácpa u nás není. taky mě napadlo jestli to nedělá ten espumisan. je fakt že to vždycky vypadá jakoby jí dloublo v těch střívkách jak se začne to bříško plnit. měnit značku mlíka se mi nechce, už je to naše třetí. jedině se vrátit k normální bebě, ta nám vyhovovala co se týkalo akání, ale zase se jí vracelo mlíčko zpátky. tak fakt nevím. jsem z toho zoufalá, prtože fakt bojujeme. ale nejhorší je že stešně midlí hlavou tak a zpět a já s tou flaškou za ní, pak se chvilku směje, chvilku brečí, pak si začne jakoby sedat. no horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
25.6.12 12:33

Ahoj. Jak dlouho už to dělá? Podle mě je to jen nějaké období a za chvíli se zase uklidní. Mě malý taky někdy pije v klidu a někdy u toho dělá takový kraviny, že mě to vytáčí… Jindy u toho brečí ( to hlavně když je unavený a chce spát) atd. Prostě pořád něco. Na normální BEBU bych nepřecházela. Protože to není jen tak. My máme tak AR a když jem mu zkusila dát normální tak jí nechtěl. To AR má úplně jinou chuť než normální a on už je zvyklí na chuť AR a normální se ani nenapil…
A kakání je v pohodě. Nám taky kadil každý druhý někdy i třetí den… Teď už přikrmujeme zeleninku, tak kadí každý den. Ale když jsme byli jen na mléce, tak to bylo jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
25.6.12 13:01

No zatím je pár dní co to dělá, hlavně dopoledne, odpoledne nebo v noci vůbec…tak to jsem ráda že to kakání je v poho a nejsem sama komu tak kaká. asi to dělá tohle mléko. my už taky začneme ty příkrmky pomalu takže uvidíme. asi budeme muset chvilku vydržet. třeba se to upraví. hlavně aby nepřestala prospívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí