Pláč v hluboké korbičce

689
9.9.13 15:20

Pláč v hluboké korbičce

Zdravím všechny zkušenější maminky, po prohledání diskuzí jsem založila nové téma, nic užitečného jsem totiž nenašla :).
Máme holčičku, které 6.9. byly tři měsíce. Posledních pár dní mi vytrvale řve a řve v hluboké korbičce. Přišla jsem na to, že když stříšku stáhnu a ona na mě vidí je to lepší. Úplně nejlepší to bylo, když jsem ji „domácky“ vypodložila do pololehu. Kouká, brouká si, sleduje hračky a je klid. Ale je to hrůza, nemusím být doktor, abych viděla jak ji to ničí záda, sklouzává mi dolů a..asi si to dokážete představit:).
Jakmile dám podložení (trošku tvrdší polštář) pryč, spustí pláč. Nedá se nikam jít a já si pro kolemjdoucí připadám jako tyranka. :oops:
Tak.. jde mi o to, že mi princezna přijde moc malá na sporťák (quinny), ale na druhou stranu nevím, ČÍM podložit korbičku. :think:
Děkuji za jakékoli rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
9.9.13 15:26

Doma jsi ji naučila, že z pololehu vidí, v kočárku pláče, že nevidí, neuděláš vůbec nic, možná by mohlo pomoci dát ji v kočárku na bříško, tak by viděla a byly by jste spokojene obě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.9.13 15:28

S mladším jsem teď měla to samé a vyřešilo se to jen nošením v Manduce. Poté, co mě jednou nějaká chytrá ženská na ulici téměř seřvala za to, že mi chudák dítě tak usedavě pláče v kočáře a ať si s ním něco udělám 8o jsem už nedostala odvahu sama s kočárkem někam vyrazit :lol: Záda trpí (má už skoro 8 měsíců a přes 9 kilo), ale synek je spokojený :mrgreen: Ještě nesedí, ale těším se, že až bude, bude v klidu sedět ve sporťáku.
Pokud ale jde sporťák úplně do lehu, klidně bych ji tam šoupla, o něco lépe přeci jen uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
9.9.13 15:29

Většina kočárků má na boudě okýnko se síťkou. Že bys vozila malou na bříšku a koukala by ven. Jezdili jsme takhle dost často, malá to milovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.9.13 15:31

@AliTad já nosím prcka v šátku a to je mazec, když mu schovam hlavu a on nechce ještě spát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.9.13 15:35

@petrul
Ona na tom bříšku pláče i když zkoušíme „pást koníčky“ doma, ďáblík. :think:

@AliTad
Trošku jsem tuhle radu čekala :D.. no snažím se nosítku vyhnout, přeci jen procházky dělám dlouhé, je pohodlnější si dítě, ale i vše ostatní (UM, čaj, kabelku) vézt. Když to nepůjde jinak, budeme muset..
Jinak mě bylo v téhle situaci řečeno že ji „trápím hlady“ „je jí horko“, anebo klasika „asi zuby, asi bříško“… faktem ale je, že jakmile na mě vidí, tak je po pláči. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
9.9.13 15:37

@BerenikaS a v tom kočáru si to zkoušela ji dát na bříško? Malá tuhle polohu taky nemusela, ale v kočáře vydržela neskutečně dlouho, jak bylo na co koukat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.9.13 15:39

Neboj tohle je obdobi, které prejde…vydrz 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.9.13 15:39

Znám až moc dobře. Radím nosítko, nebo šátek a máš klid do doby, než ti kočárek začne tolerovat. Já dala do kočárku a v okamžiku kdy začal jsem přesunula do nosítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
9.9.13 15:51

U nás byl taky řev, vyřešila Manduca. I pololeh byl na nic. Déle jak pár minut se dalo jezdit až vsedě ve sporťáku tak od 10ti měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.9.13 15:54

Prvního mám kočárkového, druhá jen tu nejnutnější dobu na spaní, pak řve jako tur, někdy pomůže otočení na bříško, ráda tak spí, ale jinak šátek :zed: zjišťuji, že to asi bude čím dál častější, ale nakupovat bez kočáru odmítám :lol: A máme oddělané to okénko nahoře a pak jde i z boku, jenže to na ní bude foukat, tak nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
9.9.13 15:59

@BerenikaS Jestli máš sporťák do lehu, tak bych to chtě něchtě vyřešila sportovní korbičkou..
U nás pomohlo vypodložení korby a vození na bříšku, ale i tak jsem občas děti brala do náručí vždycky, když začaly plakat - přišlo mi lepší je pár minut nést vedle kočáru, než jim vnuknout pocit, že kočár je pojízdná izolace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.9.13 16:19

Ahoj, ja mam stejny problem.moje mala nechtela byt v korbe uz od mesice a to v jakekoliv poloze. miluje autosedacku.te se bohuzel nevyhnu, protoze auto musim pouzivat denne. takze na prochazce na kratsi v sedacce, v satku nebo v nositku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
9.9.13 16:52

@BerenikaS ahojky, měla jsem stejný problém se synem. Od 3 měsíce v kočárku řval, byla zima a tak jsem raději nechodila ven. Kdybych v té době věděla co vím teď, tak bych ho hned šoupla do nosítka a hotovo. Malou nosím skoro od narození v nosítku Storchenwiege a doma zkouším šátek a kočárek stojí ve sklepě. Věci se mi pohodlně vejdou buď do ledvinky, nebo do baťohu a to mám věci taky pro skoro 2 leté batole. Nosím s sebou náhradní plenku, vodu pro mě a syna, přebalovací podložku, náhradní oblečení, svačinu pro draka a pro mě, doklady a peněženku, vlhčené ubrousky a papírové kapesníky a mobil. K tomu většinou držím, nebo mám v baťohu i paraple proti sluníčku a kdfyž je hnusně, tak tahám s sebou i pláštěnku. Může se to zdát hodně, ale vleze se to vše tady: http://www.outdoor-a-sport.cz/…cool-hip-7-l.
To není o tom, že jsis jí naučila doma vidět více, ale prostě se tam nudí, nemá podněty a chce tvou přítomnost. Když vidím, jak malá z nosítka spokojeně čumákuje, tak si nadávám že jsem to nedělala už s prvorozeným a „trápila“ ho v kočárku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
9.9.13 18:05

Ahoj
prvorozený : řval jako tur v korbě od 8. týdne, spravilo se to, když začal jezdit ve sporťáku a golfáči, tedy v 10. měsíci, byla jsem z toho zoufalá, nikam jsem nemohla, utrpení pro všechny, hledala jsem všechnsa možná rešení i na e-miminu, nic nezabralo :nevim:
druhorozený : řval jako tur v korbě od 6. týdne, ven prostě musím, ideální řešení to není, ale když potřebuju jede v autosedačce na kočáru, už nereším. musím přežít než začne sedět. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure