Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych zkusit placené vyplňování dotazníků. Kde je fajn se zaregistrovat a je reálné si něco málo vydělat? Děkuji
My-map. eu, Prosebe. cz
Obojí mi hodí pár stovek ročně. Není to špatný. Záleží taky, jestli je člověk rychlý, a jak splňuje podmínky, pak můžeš mít víc. Tisíce to nebudou, ale na zemi to taky nenajdeš. Občas se objeví třeba rozhovor za 500. Jindy jsou to dotazníky od 5 do desítek korun za jeden.
@marinka5 píše:
Dobrý den, chtěla bych zkusit placené vyplňování dotazníků. Kde je fajn se zaregistrovat a je reálné si něco málo vydělat? Děkuji
Za me desne, za par susni na sebe malem prasknete i jak mate velkou rito diru..nechala jsem toho kdyz jsem mela velmi podrobne popisovat sve financni pomery..docela by me zajimalo jak tyto dotazniky jsou jsou v souladu s Gdpr..
IVyzkumy, Mobrog, Marketagent, Český národní panel, ipsos, z každého mám průměrně 200Kč ročně. Na zemi to nenajdeš, ale o přivýdělku taky nemůže být řeč. Za hodně stráveného času málo muziky. Zmíněné prosebe.cz mi za rok poslalo asi 2 dotazníky, to jsem už ani nevyplňovala, tohle vážně nemá cenu.
Vyplnuji my map a populace a hodí mii to ročně tak 1000 až 1500 Kč.
Nejlepší je Český národní panel a Můj panel, obojí seriózní a nějakou kačku to hodí. My-map mě moc nebaví, protože mě oslovují často, ale hodím se jim do kvóty asi v 15 % případů, takže vyplníš třeba 10 otázek a pak tě to vykopne, zbytečně vynaložené úsilí. Chápu tam, kde vyplním pohlaví a věk, jinak mi to přijde jako neseriózní zdržování lidí.
@marinka5 píše:
Můžu doporučit tyhle společnosti: ***
Edit adminem: smazány odkazy
Dobrý den, ráda bych se prosím zeptala, jestli ještě vyplnujete dotazníky.
A jestli když se zaregistruju na Toluna tak jestli je povinné testováni produktu nebo jestli bych to dělat nemusela?
Děkuji
Trendaro je zábavná aplikace, kterou využívají třeba pivovary, výrobci potravin, elektroniky a mnoho dalších firem. Testují v ní nápady, nové produkty nebo reklamní spoty. Párkrát týdně něco otestujete - třeba cestou ze školy nebo z práce - a za každou odpověď dostanete peníze. https://trendaro.cz/?…
Vyplňovala jsem dotazníky několik let. Asi po pěti letech jsem požádala o odměnu, ale nakonec jsem ji odvolala. Strhli mi ale body za odměnu, kterou jsem nedostala. Přestože jsem byla ujištěna, že se nic neděje a o body nepřijdu, opak byl pravdou. Jednalo se tenkrát asi o 2500 bodů. To je 2500 Kč. Při rušení účtu mi proplatili zbytek a přesto, že jsem vše doložila maily a kopiemi obrazovky, vůbec se se mnou nechtěli o této částce bavit. A abych nemohla něco doložit, můj účet vymazali. I můj mail, vše!!! Jsou to šupáci!!!