Placení České Televize, má to smysl?

262
10.7.15 11:58

Placení České Televize

Hoj maminy, chtěla bych se vás zeptat, jaký názor máte na placení poplatku pro ČT. Jaký v tom vidíte smysl? A proč to platit, když na programy ČT nekoukáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
10.7.15 12:02

Ale televizu máš, ne? :) Net taky platíš a je každému fuk, kolik tam strávíš času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.7.15 12:12
@Lejaa píše:
Ale televizu máš, ne? :) Net taky platíš a je každému fuk, kolik tam strávíš času..

tak ti prirovnani moc nesedi. muzes mit pocitat a k tomu si vybrat, zda chces internet, pripadne od koho, jaky tarif atd. Ceskou televizi proste platis, at chces nebo ne. muzes cucet jen na zahranicni satelity a stejne musis platit.

nicmene, at se klidne plati, ale vadi mi spis slozeni programu CT. jsem pro zpravodajstvi, detsky, dokumentarni a pak vlastni porady nebo kvalitni zahranicni (BBC atd.), jsem pro stare filmy, bloky filmu uznavanych reziseru atd.
vadi mi stupidni zahranicni serialy, pohadky v 8 vecer atd.
proste at se plati, ale at to ma jine slozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.7.15 12:14

@Ali-Ali
tak nikdy nebudou spokojení všichni, to je nemožné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
10.7.15 12:21

@janca0101
Nevím no. 135,–/měsíc není tolik, ne? :nevim: A hádám, že většina mamin tu nechá sledovat děti nějaký pořad ČT, ale možná se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
10.7.15 12:22

Je fakt ze to, by mohl rict kazdy ze na ct nekouka pokud ma doma tv. My ji nemame tudiz poplatky neplatime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.7.15 12:26
@Lejaa píše:
@Ali-Ali
tak nikdy nebudou spokojení všichni, to je nemožné..

jasne ze nebudou. jenze z meho pohledu by statni televize mela pokryvat „okrajove“ skupiny a pak proste takove vzdelavaci, vysoce kvalitni atd. proste veci, ktere se na soukrome televize nedostanou.
davat odpoledne doktorku Quinnovou, v 8 vecer 30 let starou pohadku a v 9:30 Jessicu Fletcherovou mi prijde proste uchylne :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.7.15 12:30

@Ali-Ali
Jako jasný, ale má CT1, CT2, CT24, CT sport, CT art, a jakési CT se smajlíkem pro děcka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
10.7.15 12:57

@zvidavajanca To já ne, u některých těch blbůstek co dávají na déčku je vystrašená co se tam děje.. Osobně koukám jenom na kanály primy a nějaké ty zahraniční.. A je to skoro 2000 ročně, a to je pro náš hodně peněz, i těch 135.. Naposledy jsem žasla u „pohádky“ Do Pohádky.. Co všechno těm malým dětem cpou do hlavy.. Ty pojmy a celkově
@Lejaa no jo, ale internet využiju a platím to přímo poskytovateli.. Kdybych ten poplatek platila celkově a ne jenom pro ČT tak to pochopím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
10.7.15 15:35

Tak pořád lepší programy na Déčku než třeba Animáček nebo pořady na jiných stanicích, proložených reklamou. Samozřejmě i na Déčku se najdou nevhodné pohádky pro malé děti, ale spíš v těch programech pro větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
10.7.15 21:20

Jak se u nás přes den pustí tv, tak jedině déčko, děti mě převálcujou. Za něj jsem fakt ráda. Občas mrknu na Sama doma, mám ráda Doktorku Quinovou. Toť vše. Chlap občas mrkne na sport, ale podle mě žádnej šlágr na to, že se to musí platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová