Uložená karta na AlliExpress

23
10.7.15 08:27

.

Ahoj, nakupovala jsem pro neteř na Aliexpress náušnice a omylem se mi povedlo kliknout na „ulož platební kartu“. Takže při novém nákupu už potenciálně nemusím zadávat číslo znovu. Uložení ale dle mého názoru není bezpečné, ale bohužel nikde nemůžu najít, jak kartu vymazat nebo aspoň změnit. Dokáže někdo poradit? V opačném případě nezbývá než zavolat do banky a nechat kartu převydat – sice mám s Ali dobré zkušenosti, ale… :( Dííííky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
10.7.15 09:11

Zajímavá otázka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
10.7.15 16:19

A proč by uložení karty nemělo být bezpečné? Stejně se uloží jen číslo, expiraci a heslo musíš napsat sama. Aliexpress těžko tvou kartu zneužije, to jedině někdo, kdo používá počítač s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.17 16:04

Nasla jsem navod

Holky, nasla jsem navod jak tu kartu odstranit nebo ulozit. Docela slozite ale s postupem jsem to dala i ja :) A to uz je co rict.

https://www.ceskyali.cz/…-aliexpress/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
25.4.17 07:27

Najedes si na svuj profil tam klikneš na karty ( viz obrázek kolonka My ctedit/debit card) ukáže se Ti karty podle posledního čtyřčíslí a dáš Remove.. je to jednoduché :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
8.12.18 18:04

já Prosím ještě jednou . Nejde mi nikde karta odebrat z Ali. Moooc prosím o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová