Placenta v kapslích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3622
10.3.14 20:50
@Melody 4 píše:
Jasně nechám si z toho ušít klobouk, jako ozdobu použiju pupečníkovou šnůru, panečku to budu kočka :palec:

ty jsi mě úplně rozsekala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
10.3.14 21:06
@giagina píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě, zda jste některá z Vás přemýšlela, že byste si po porodu nechali usušit vlastní placentu a nechat si jí udělat do kapslí?
V šestinedělí to má své výhody článek zde http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
Vím, že to někomu může přijít nechutné, a tážu se jen těch, kteří o tom přemýšlejí či přemýšlely :)

A proč do kapslí? 8o Hoď to doma na pánev a máš steak, ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
10.3.14 21:09
@Sluka píše:
A proč do kapslí? 8o Hoď to doma na pánev a máš steak, ne :nevim:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
10.3.14 21:19

Nic jsem o tom neslyšela, ale nechutný nebo k poblití mi to nepřijde…Mně se zvedá žaludek spíš z tohohle http://www.emulgatory.cz/…am-ecek/E920 Vlastní se nám hnusí, ale cizí si dáme s chutí :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
10.3.14 21:29
@Melody 4 píše:
Jasně nechám si z toho ušít klobouk, jako ozdobu použiju pupečníkovou šnůru, panečku to budu kočka :palec:

:lol: :lol: :lol: ze mi pak posles fotku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 21:32

Ja jsem mela to stesti :palec: Jen pochybuju, ze je to v Cesku mozne :think: Jedine snad pri domacich porodech nebo vam daji v nemocncici placentu???

• Citovat
  • Upravit
11689
10.3.14 21:32
@Janulin píše:
Nic jsem o tom neslyšela, ale nechutný nebo k poblití mi to nepřijde…Mně se zvedá žaludek spíš z tohohle http://www.emulgatory.cz/…am-ecek/E920 Vlastní se nám hnusí, ale cizí si dáme s chutí :potlesk: :mrgreen:

mnamka : :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.3.14 21:33
:lol:

Příspěvek upraven 10.03.14 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.3.14 21:33
@Pizlam píše: :lol: :lol: :lol: ze mi pak posles fotku? :mrgreen:

jasně o to nikoho nemuzu ochudit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 07:01
@Anonymní píše:
Ja jsem mela to stesti :palec: Jen pochybuju, ze je to v Cesku mozne :think: Jedine snad pri domacich porodech nebo vam daji v nemocncici placentu???

na požádání ji vydají - s tim zase takový problém není. Osobně bych do toho nešla - ani zakopávání někde, ani kapsle.. ta přestava mi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.14 12:57

Tak to jsem netusila, ze ji tu vydavaji, to super :palec: Me na tuhle predstavu privedla jedna Japonka, kde to delaji uz odpradavna. Tvoje placenta je nabita zelezem a hormonama, ktery jsou vytvoreny primo pro tebe a tvoje dite. Je to nejlepsi prevence proti poporodni depresi, vyborny doplnek toho zeleza, dodava ti energii a podporuje kojeni. Me to zase prijde prirozenejsi nez polikat chemicky hnusy. Je to prasek jako kazdy jiny + presne vis, co v nem je :palec: Je to jedinecny zazitek, ktery mas sanci prozit jen parkrat za zivot :palec: Jo a kdyz je uchovas v mrazaku, je taky skvely pri prechodu, opet na vyrovnani hormonu.

• Citovat
  • Upravit
Markéta Fe
15.3.14 21:03

No já nevím, placenta už je přeci při porodu vyčerpaná… přijde mi, že to nemá smysl. Dozvěděla jsem se o těch kapslích na festivalu o porodech asi před půl rokem. A v porodnici určitě nikomu placentu domů nedají.

• Citovat
  • Upravit
5737
28.4.14 18:49

@giagina ja mam tinkturu a budu si nechavat delat homeopatiks :mavam:
Bohuzel na kapsle sne se nedostali;( nedali nam ji celou;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
28.4.14 18:56
@Pizlam píše: :lol: :lol: :lol: ze mi pak posles fotku? :mrgreen: