Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
nijak neodpovídám ani nediskutuji, jen se divím a u toho zvracím.
Jasně nechám si z toho ušít klobouk, jako ozdobu použiju pupečníkovou šnůru, panečku to budu kočka ![]()
@Melody 4 píše:
Jasně nechám si z toho ušít klobouk, jako ozdobu použiju pupečníkovou šnůru, panečku to budu kočka
@giagina píše:
@terinka4444 Je to bez chuti a zápachu
páč nijak nediskutuju, protože nespadám do kategorie diskutujících, jež si přeju, tak ti ani neodpovídám. Kdybych ti ale mohla odpovědět, odpověděla bych ti, že sušené kozí bobky taky nesmrdí. O chuti nic nevím.
Zajímavé, o tom jsem neslyšela
ale tady se bude každá ošklíbat
![]()
Nepřemýšlela. Ještě bych pochopila, že si ji někdo chce zakopat na zahradě, ale kapsle? Jsou lidé, kteří věří v léčebné účinky vlastní moči, na tom se aspoň nenabalí žádná firma (leda výrobce kelímku)…
Jak jako přemýšleli? Ty kapsle jsou uvedeny jen v Americe, u seriálové hvězdy.
Tady ti to těžko bude někdo vyrábět. A myslím, že by dělali i dost velké problémy v porodnici, kdyby si ji v dnešní době někdo odnášel. Nebo se to pořád dělá běžně?
@bebinaa píše:
Zajímavé, o tom jsem neslyšelaale tady se bude každá ošklíbat
![]()
![]()
já se neošklíbám, já si tu jen v tichosti zvracím. Ale když to sežral Tom Cruise, tak to vůbec nebude úchylný, to bude hvězdný…
http://www.tribune.cz/…omu-placentu
Aha, tak v Nymburku to asi normální je. ![]()
Už je vidím u Apolináře, jak ti ji balí s sebou.
Každopádně vím o tom, že se dřív zakopávala na zahradě. Ale jak se sakra uchovává v porodnici a pak se nese domů? ![]()
Teda vubec me neco takoveho nenapadlo
nic ve zlem ale proste to slysim prvne ![]()
Já už o tom slyšela. Jen doufám, že nikoho nenapadne nechat si ty kapsle udělat u mně. ![]()