Plánované miminko na VŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
2.5.14 16:38

Co je neslušného zeptat se na zdroj obživy někoho kdo evidentně nepracuje, chodí do školy (záměrně nepíšu studuje), má v péči malé dítě, „od nikho nebere ani korunu“ a „všechno si patí sám“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 16:42
@BaraF píše:
A kdo Vás živí, samoživitelko?

já sama ;) a rodičovkého příspěvku a příjmu který mám z brigád (hlídám děti). :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9
2.5.14 16:50

Chodit do školy je něco jiného než studovat? 8o
Kdyby se všichni zajímali o to, kde kdo bere peníze, tak bychom se asi nestačili divit, co bychom se dozvěděli…
Ptala jste se třeba „nepřizpůsobivých“? Vadí mi, když někdo kritizuje matky samoživitelky (popř. navíc ještě studentky), které si „dovolí“ pobírat od státu RP a nad někým, kdo nikdy nestudoval, nepracovat a dětí má minimálně 5 se ani nepozastaví… A dodávám, že nejsem rasista ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
2.5.14 16:51
@Anonymní píše:
já sama ;) a rodičovkého příspěvku a příjmu který mám z brigád (hlídám děti). :nevim:

Rodičák a hlídací brigošky stačí na obživu studující matky s dítětem. No tak ještě tu O ptáu Ohnivákovi a lišce Ryšce, ta je taky moc pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
2.5.14 18:22

@BaraF Tak ty pohádky povězte svým třem dětem a neurážejte očividně pracovitou studentku (záměrně píšu studentku). Vy byste s tím třeba nevyžila, ona ano. Myslím, že si to zaslouží spíš potlesk než tak útočné věty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 18:37
@BaraF píše:
Rodičák a hlídací brigošky stačí na obživu studující matky s dítětem. No tak ještě tu O ptáu Ohnivákovi a lišce Ryšce, ta je taky moc pěkná.
:nevim:
fakt už nemám slov. A kde bych ty peníze jinde brala, můžeš mi říct? :nevim: nebo bydlím pod mostem a mám internet v mobilu zatímco mi dítě spí v nákupním vozíku vystlaném novinami :think: :mrgreen:
(ó ano, skandální, i na internet mám peníze, to bych taky neměla mít že? :think: )
  • Citovat
  • Upravit
30408
2.5.14 18:43
@BaraF píše:
A kdo Vás živí, samoživitelko?

Když jsem byla doma s prvním dítětem a přerušenou školou, živil nás manžel. Možná to je to, co ty považuješ za závislost na druhém, protože jinak nevím, co by tou závislostí mělo být myšleno jiného. Já tomu říkám jinak - táta se postaral o ženu a své dítě. Po MD jsem nastoupila do práce a řádně dostudovala, abych se mohla podílet na rozpočtu rodiny také. Zakladatelka chtěla vědět, jestli to lze. Pokud ty píšeš, že ne, pak já napíšu, že ano. Nevidím důvod při té příležitosti zesměšňovat ty, které studují, aby v budoucnu dělaly svou práci. Přijde mi to strašně hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
2.5.14 19:05
@BaraF píše:
Co je neslušného zeptat se na zdroj obživy někoho kdo evidentně nepracuje, chodí do školy (záměrně nepíšu studuje), má v péči malé dítě, „od nikho nebere ani korunu“ a „všechno si patí sám“?

Tez by me zajimal rozdil mezi chodit do skoly a studovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
2.5.14 19:38

@aspagi Asi že maminka na mateřské do školy pouze chodí, má úlevy, vlastně nestuduje, nic se nenaučí… Kdežto ty „zapařené“ mozky, ti musí makat a opravdu studovat.
To je myslím otázka priorit. A paradoxně maminky mají větší procento úspěšnosti, protože mají řádnou motivaci a nepůsobí na ně tolik ty mimoškolní aktivity (totiž že na ně už z dálky nevolá non-stop hospoda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
2.5.14 19:59
@Lelio píše:
@aspagi ino.cz/profil/aspagi/ Asi že maminka na mateřské do školy pouze chodí, má úlevy, vlastně nestuduje, nic se nenaučí… Kdežto ty „zapařené“ mozky, ti musí makat a opravdu studovat.
To je myslím otázka priorit. A paradoxně maminky mají větší procento úspěšnosti, protože mají řádnou motivaci a nepůsobí na ně tolik ty mimoškolní aktivity (totiž že na ně už z dálky nevolá non-stop hospoda)

Asi tak ale stejne by me zajimalo jak to myslela @BaraF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
2.5.14 20:06

@aspagi To mě taky, třeba se ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 20:28
@Lelio píše:
@aspagi Asi že maminka na mateřské do školy pouze chodí, má úlevy, vlastně nestuduje, nic se nenaučí… Kdežto ty „zapařené“ mozky, ti musí makat a opravdu studovat.

ve většině testů - které nejsou ústní se uvádí pouze UČO - tedy pouhé mé číslo. Nikde není uvedeno že jsem na mateřské a nikdo to také neví. Takže nechápu jaké úlevy bych měla :nevim: Je nás na oboru 230, takže si nemyslím že by někdo přepisoval skenovatelný test jenom aby ulehčil nějaké XY, to je fakt komedie.

• Citovat
  • Upravit
2724
2.5.14 21:23
@buba0603 píše:
Chodit do školy je něco jiného než studovat? 8o
Kdyby se všichni zajímali o to, kde kdo bere peníze, tak bychom se asi nestačili divit, co bychom se dozvěděli…
Ptala jste se třeba „nepřizpůsobivých“? Vadí mi, když někdo kritizuje matky samoživitelky (popř. navíc ještě studentky), které si „dovolí“ pobírat od státu RP a nad někým, kdo nikdy nestudoval, nepracovat a dětí má minimálně 5 se ani nepozastaví… A dodávám, že nejsem rasista ;)
???
No, ty ses vybarvila, studentko! Doufám, že hodláš být vzdělána jako sociání psycholog nebo jiný pofi mesiáš (jako mgr., protože „to míň být nechceš“) a hlavně, že nejseš rasista!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
2.5.14 21:32

@BaraF Ježiš, to je nálada. Tak si řekla svůj názor, ale urážet? Je to zapotřebí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 22:41
@BaraF píše: ???
No, ty ses vybarvila, studentko! Doufám, že hodláš být vzdělána jako sociání psycholog nebo jiný pofi mesiáš (jako mgr., protože „to míň být nechceš“) a hlavně, že nejseš rasista!
:?: cože? to jsem nepsala já, tak si nejdřív přečti co cituješ :roll:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí