Plánované miminko na VŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
2.5.14 22:41

@BaraF prosim te muzes mi vysvetlit jak si to myslela ze chodit do skoly je neco jineho nez studovat fakt by me to zajimalo…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
2.5.14 22:43
@Anonymní píše:
ve většině testů - které nejsou ústní se uvádí pouze UČO - tedy pouhé mé číslo. Nikde není uvedeno že jsem na mateřské a nikdo to také neví. Takže nechápu jaké úlevy bych měla :nevim: Je nás na oboru 230, takže si nemyslím že by někdo přepisoval skenovatelný test jenom aby ulehčil nějaké XY, to je fakt komedie.

Tak jsem asi blba ale neak se v tom ztracim na co to vlastne byla reakce? Na to tucne zvyraznene jestli jo tak to asi nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.5.14 22:43
@aspagi píše:
@BaraF prosim te muzes mi vysvetlit jak si to myslela ze chodit do skoly je neco jineho nez studovat fakt by me to zajimalo…diky

Když studuješ, tak tomu věnuješ dost času mimo školu. Když jen chodíš do školy, tak si to prostě jen odsedíš. Taková běžná střední. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 22:44
@aspagi píše:
Tak jsem asi blba ale neak se v tom ztracim na co to vlastne byla reakce? Na to tucne zvyraznene jestli jo tak to asi nechapu

jenom na to co si myslíš že by mohl být podle BaraF důvod rozdílu mezi chodit do školy a studovat :think: pokud jsi teda psala jak si myslíš že ten rozdíl je

• Citovat
  • Upravit
5847
2.5.14 22:44
@Litta píše:
Když studuješ, tak tomu věnuješ dost času mimo školu. Když jen chodíš do školy, tak si to prostě jen odsedíš. Taková běžná střední. :mrgreen:

Aha tak ja studuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
2.5.14 22:46
@Anonymní píše:
jenom na to co si myslíš že by mohl být podle BaraF důvod rozdílu mezi chodit do školy a studovat :think: pokud jsi teda psala jak si myslíš že ten rozdíl je

To jsem nepsala ja :kytka: ja sena to pouze ptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 22:47
@aspagi píše:
To jsem nepsala ja :kytka: ja sena to pouze ptala

jsem se uklikla, promiň :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6275
3.5.14 08:26
Anonymní, ta má tučná věta byla ironie :-) vím jaká neskutečna hloupost to je
@Anonymní píše:
ve většině testů - které nejsou ústní se uvádí pouze UČO - tedy pouhé mé číslo. Nikde není uvedeno že jsem na mateřské a nikdo to také neví. Takže nechápu jaké úlevy bych měla :nevim: Je nás na oboru 230, takže si nemyslím že by někdo přepisoval skenovatelný test jenom aby ulehčil nějaké XY, to je fakt komedie.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí