Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BaraF prosim te muzes mi vysvetlit jak si to myslela ze chodit do skoly je neco jineho nez studovat fakt by me to zajimalo…diky
@Anonymní píše:
ve většině testů - které nejsou ústní se uvádí pouze UČO - tedy pouhé mé číslo. Nikde není uvedeno že jsem na mateřské a nikdo to také neví. Takže nechápu jaké úlevy bych mělaJe nás na oboru 230, takže si nemyslím že by někdo přepisoval skenovatelný test jenom aby ulehčil nějaké XY, to je fakt komedie.
Tak jsem asi blba ale neak se v tom ztracim na co to vlastne byla reakce? Na to tucne zvyraznene jestli jo tak to asi nechapu
@aspagi píše:
@BaraF prosim te muzes mi vysvetlit jak si to myslela ze chodit do skoly je neco jineho nez studovat fakt by me to zajimalo…diky
Když studuješ, tak tomu věnuješ dost času mimo školu. Když jen chodíš do školy, tak si to prostě jen odsedíš. Taková běžná střední. ![]()
@aspagi píše:
Tak jsem asi blba ale neak se v tom ztracim na co to vlastne byla reakce? Na to tucne zvyraznene jestli jo tak to asi nechapu
jenom na to co si myslíš že by mohl být podle BaraF důvod rozdílu mezi chodit do školy a studovat
pokud jsi teda psala jak si myslíš že ten rozdíl je
@Litta píše:
Když studuješ, tak tomu věnuješ dost času mimo školu. Když jen chodíš do školy, tak si to prostě jen odsedíš. Taková běžná střední.
Aha tak ja studuju ![]()
@Anonymní píše:
jenom na to co si myslíš že by mohl být podle BaraF důvod rozdílu mezi chodit do školy a studovatpokud jsi teda psala jak si myslíš že ten rozdíl je
To jsem nepsala ja
ja sena to pouze ptala
@aspagi píše:
To jsem nepsala jaja sena to pouze ptala
jsem se uklikla, promiň ![]()
@Anonymní píše:
ve většině testů - které nejsou ústní se uvádí pouze UČO - tedy pouhé mé číslo. Nikde není uvedeno že jsem na mateřské a nikdo to také neví. Takže nechápu jaké úlevy bych mělaJe nás na oboru 230, takže si nemyslím že by někdo přepisoval skenovatelný test jenom aby ulehčil nějaké XY, to je fakt komedie.